O kompaniji
27
Iskustva
6
Plate
Poslovi
FishingBooker logo

FishingBooker

5

Iskustva

5 100%

Menadžment kompanije

4.5

Beneficije

4.7

Balans karijera-privatni život

4.7

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

4.9
Arhiva | Iskustvo
04.04.2019
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Prvi utisak, prijateljska lica koja nisu prijateljska samo tokom intervju procesa, ekipa u firmi koja je uvek raspoložena za zezanje i vrlo otvorena. Onboarding proces koji prolazi celu istoriju firme, uspone i padove, vidi se da iza firme stoje ljudi koji su mnogo uložili i koji veruju u ideju. S poslovne strane, najčešće se mogu birati projekti koji se rade, uvek su zanimljivi i uvek ima nešto novo da se nauči. Kolege koje će uvek pomoći, poštuju se najbolje prakse i standardi programiranja.

Zamerke

Možda bi mogle neke beneficije tipa teretana ili bilo šta po izboru, ali s obzirom da su dobre plate, nije toliko neophodno.

Korisno? 17
Arhiva | Intervju
11.11.2018
Negativno iskustvo

Software Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Kako je izgledao proces

Kratko rečeno, najužasnije iskustvo do sada (a imam 20+ intervjua iza sebe). HR deo je bio izuzetno prijatan i kratak (preko Skajpa), što me je malo opustilo, i tim je šok bio veći nastavkom procesa. Nakon toga je usledio "tehnički" intervju u njihovim prostorijama. Prva pitanja su me zatekla skroz nespremnog i van garda, jer su pitali pitanja tipa "zašto ste došli u našu kompanijiu", "kako ste čuli za našu kompaniju", "gde sebe vidite u našoj kompaniji"..., i sva ostala "lepa" pitanja. Nakon tog iznenadnog rafala HR pitanja stvarno su prešli na tehnički deo, uglavnom algoritmika i osnove weba, gde sam na svako pitanje davao odgovor, a njihov komentar je uvek bio da postoji bolji odgovor. Atmosfera je sve vreme bila kao da sam na ispitivanju kod inspektora, a njihov stav da su oni apsolutni gospodari mog života i moje sudbine i da mogu da me smožde u svakom trenutku, samo ako to žele. Sve u svemu, neviđena arogantnost i strašno nipodaštavanje prema kandidatu.
Korisno? 12
Arhiva | Intervju
10.09.2018

Software Engineer - New Graduate

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Kako je izgledao proces

Prvi krug 3 zadatka prilično laka. Nakon toga HR intervju koji je bio veoma profesionalan. Zatim tehnički intervju sa 2 programera. Na tom intervjuu se dobije jedan zadatak. Nakon rešenog zadatka pitali su me malo o HTTP protokolu i SQL-u. Pitanja nisu bila teška, ali su oni koji su me intervjuisali delovali previše umisljeno i imali su par izjava koje nisu bile na mestu. Nisu javili rezultate tehničkog intervjua što je veoma neprofesionalno za firmu koja se predstavlja kao ozbiljna.
Korisno? 8
Arhiva | Intervju
02.08.2018
Negativno iskustvo

Frontend Developer

Bez ponude za posao

Intervju jako težak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi krug dobijete mini taskove, zatim ide razgovor preko Skype pa na kraju idete kod njih u firmu gde se nalazite sa 2 ili 3 "seniora" koji vas ispituju, detaljno opisani ispod. Sve u svemu, firma studenata ETFa koji se drže veoma visoko i nedostižno, kojima ne odgovaraš ako ne studiraš isti, kad ih pitaš za savet u vezi unapređivanja svog znanja, jelte, to što nisi znao, onda ti preporučuju knjige sa ETFa odakle su danonoćno štrebali i gubili svoje dane, pored svih tutorijala i lepih stvari na internetu što je presmešno. Zaista ih nikome ne bih preporučio za bilo kakav vid saradnje, ne dao Bog zaposlenja.
Korisno? 20
Arhiva | Intervju
16.07.2018
Negativno iskustvo

Praksa

Bez ponude za posao

Intervju lak

Kako je izgledao proces

Postoje 4 kruga. U prvom krugu se dobijaju zadaci za koje imate 45 min., 3 zadačića da se reše u programskom jeziku po želji i šalju se rešenja preko maila. Nakon toga su javili da su zadovoljni rešenjima i zakazali smo hr intervju. Intervju je prijatan sa klasičnim hr pitanjima i sam intervju ne traje dugo (preko Skajpa). Rečeno mi je da će mi poslati feedback za oko nedelju dana najviše i da javljaju uvek, kakav god odgovor bio. Nakon toga bi bio tehnički pa kulturološki. Nije mi javljeno ništa, što je jako neodgovorno sa njihove strane.
Korisno? 12