O kompaniji
18
Iskustva
4
Plate
Poslovi
HDL Design House logo

HDL Design House

1
21.07.2022.

Kompanija HDL Design House donirala računarsku opremu Matematičkoj gimnaziji u Beogradu

Helloworld

Kompanija HDL Design House potpisala je 31. maja 2022. godine Ugovor o donaciji sa Matematičkom gimnazijom u Beogradu, čime je donirala računarsku opremu ovoj obrazovnoj ustanovi.

Na osnovu donacije, opremljena je jedna od glavnih učionica Matematičke gimnazije, čime su omogućeni bolji i kvalitetniji uslovi rada nastavnicima ali i đacima. Pored toga, računarska oprema je dodeljena i profesoru Teodoru fon Burgu i najboljim đacima trećeg i četvrtog razreda-Jovanu Benginu i Mateji Vukeliću, koji se trenutno spremaju za najprestižnija svetska takmičenja u domenu matematike, programiranja i informatike. Na ovaj način, kompanija HDL Design House je podržala rad ove prestižne institucije ali i podstakla mlade i izuzetno talentovane ljude u njihovom daljem napretku i razvoju.

Potpisivanju Ugovora o donaciji, prisustvovali su predstavnici HDL Design House kompanije, direktorka Matematičke gimnazije kao i đaci.

Slike sa potpisivanja Ugovora i donacije, možete pogledati ovde:

Uručivanje laptop računara profesoru Teodoru fon Burgu Uručivanje laptop računara Jovanu Benginu Uručivanje laptop računara Mateji Vukeliću Donacija HDL Design House kompanije Matematičkoj gimnaziji u Beogradu Poseti profil kompanije HDL Design House.

Galerija