O kompaniji
29
Iskustva
9
Plate
Poslovi
Prime Software d.o.o. logo

Prime Software d.o.o.

3.8
04.04.2022.

Iskustva kolega koji su završili Internship program

Helloworld
 • Stefan Jovanović (Java Developer) - “Odlično iskustvo za nekog ko želi da usavrši svoja znanja, ali i nauči nove stvari u poslovnom okruženju. Tu su i mentori koji pomno prate napredak i daju smernice za dalje usavršavanje i izvan obima prakse.”
 • Aleksandra Đorđević (Frontend Developer) - “Internship program mi je pružio mogućnost da radim na pravom projektu sa ostalim praktikantima, uz stalno praćenje našeg napretka i dobijanja smernica od strane mentora. U toku prakse sam se svakodnevno susretala sa novim pojmovima i problemima, što može da bude frustrirajuće za početnike u svetu programiranja. Međutim, komunikacijom sa ostalim članovima tima i mentorima koji su bili uvek tu da pomognu i usmere ka lakšem pronalaženju rešenja, ovi izazovi nisu predstavljali poteškoću, već priliku da se unaprede znanja i veštine potrebne za dalji rad.”
 • Uroš Aleksandrović (.NET Developer) - “Praksa u Prime Software-u pružala mi je kao odlična odskočna daska u svet profesionalizma. Program mi je pomogao da uz pomoć mentora i odlično dizajniranih projekta svoje teoretsko znanje pretočim u praktično na veoma zanimljiv i produktivan način.”
 • Jelena Cvetković (.NET Developer ) - “Internship program je odlična osnova za dalji napredak u karijeri. Velika prednost ove prakse jeste jedna pozitivna, radna atmosfera kao i odlični mentori od kojih sam naučila mnogo stvari koje su mi i danas primenjive u radu na realnim projektima.”
 • Zdravko Čolić (Flutter Developer) - “Veoma mi je drago što sam imao priliku da budem deo ovog Internship programa, gde sam upoznao sjajne ljude i eksperte koji su mi pomogli da razvijem i unapredim kako sebe tako i svoje znanje. Sama organizacija Internship programa je dobro osmišljena, počeli smo sa nekim osnovnim stvarima a zavrsili smo radom na realnom projektu za samo dva meseca što je stvarno sjajno iskustvo i priprema nas za dalje(posao) veoma dobro.”
 • Nikola Vacić (.NET Developer) - “Praksa je za mene bila zanimljiva jer smo radili 3 projekta, 2 samostalna i jedan timski. Svaki projekat je bio teži od prethodnog, ali izvodljiv uz pomoć mentora koji su nam pomagali. Takođe dobra stvar je i to što smo primenjivali ono što smo naučili u prethodnom projektu na novi projekat."
 • Milan Josifović (Frontend Developer) - “Praksa omogućava spoznaju tehnologija koje možda do sada niste imali priliku da koristite. Rešavanje raznovrsnih problema, timskim radom, praćeni su od strane mentora čiji savet imate na raspolaganju svakog trenutka. Pored prijatne atmosfere u kancelariji, omogućen je i rad od kuće, što je dodatna prednost za ljude iz različitih krajeva. Osim neizostavnog dnevnog sastanka tokom dvomesečne prakse, radno vreme je fleksibilno, koje pruža lakšu organizaciju vašeg vremena. Završena praksa nudi brži pristup ka željenoj poziciji u firmi.”
 • Aleksandar Dojčinović (Frontend Developer) - “Praksu u Prime Software-u sam počeo u novembru 2021. godine, posle uspešnog procesa selekcije koji je trajao oko dve nedelje. Prvi deo prakse za javascript trajao je dve nedelje, i imali smo dvadesetak zadataka iz vanila javascripta, koje smo rešavali, onda pushovali na gitlab, i tražili code review od mentora. Drugi deo prakse je bio za backend, trajao je tri nedelje, i tu smo pravili api server u node.js-u, što je bila potpuno nova stvar za mene, nikad ranije nisam pokušavao da radim ništa sa backend tehnologijama, i ovo iskustvo mi je baš prijalo, ne samo da sam završio projekat na vreme, već sam i mnogo bolje razumeo kako api funkcioniše. Treći i primarni deo prakse gde se radio angular je trajao pet nedelja. Praksa se završila zajedničkom prezentacijom projekta, i objašnjavanjem funkcionalnosti backenda, i prezentacijom funkcionalnosti frontenda. Moj konačni utisak o firmi je 10/10, a o praksi, recimo 12/10! :)
 • Lazar Ristić (Flutter Developer) - “Na praksi mi se najviše dopao finalni projekat na kom smatram da sam najviše naučio kako funkcioniše veliki sistem i razvojni ciklus jednog proizvoda, kao i pristupačnost i dostupnost mentora u svakom trenutku (čak i van radnog vremena). Mislim da je program prakse super odrađen za ljude koji su skroz novi u Flutter tehnologiji.”
 • Milica Milekić (Java Developer) - “Učestvovala sam na praksi u martu 2021. godine. Kao apsolutni početnik, uz mnogo rada i truda, stekla sam dovoljno znanja i veština za 3 meseca, nakon čega sam dobila ponudu za posao u Prime Software i sada sam junior Java developer nakon godinu dana rada. Utisak o praksi je generalno odličan, mentori su veoma posvećeni i uvek spremni da pomognu, projekti na kojima smo radili su bili zanimljivi i samo radno okruženje je prijatno i bez napetosti.”
 • Ognjen Atlagić (Frontend Developer) - “Internship program je odlično osmisljen. U početku se utvrđuje poznavanje osnova programskog jezika sa kojim se radi. Nakon toga se dobija projekat na kojem se uči odabrani framework i na kraju svi praktikanti timskim radom prave aplikaciju, simulirajući realan svakodnevni rad na poslu, u timu, na realnom projektu. Naravno sve ovo uz nadzor mentora koji svojim iskustvom i savetima ubrzavaju proces učenja. Druga faza prakse je rad na realnom projektu / aplikaciji koja se koristi unutar firme. Dobivši posao nakon oba kruga prakse, rekao bih da su ispunili moja očekivanja, možda malo i preko toga. :)
Za više informacija o kompaniji, posetite profil Prime Software! 

Galerija