Rhea Software d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Rhea Software d.o.o.

  (37 utisaka)
44% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.4
beneficije

1.9
mogućnost napredovanja

2.6
balans između karijere i privatnog života

Quality Assurance Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Leskovac
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Intervju je osrednje težine. Ispitaće vas na razne načine da vide kako razmišljate i da li se to uklapa sa njihovim očekivanjima. Možete očekivati i razgovor na engleskom u jednom trenutku da vam provere znanje. Oprema za rad je na odličnom nivou, ljudi su korektni. Dobio sam ponudu ali zbog jako niske početne plate sam odbio.

utisak sa intervjua postavljen: 12.05.2018.

Software Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Generalno razgovor za posao može svako da prođe i to bez dana radnog iskustva. Ako im se učinite pametniji od njih samih (ne daj Bože da bar nešto znate da programirate) e onda sigurno nećete proći dalje. Ovo jeste ENTRY level i apolutno su tačni komentari koji su već napisani o ovoj firmi. Ako nemate dana radnog iskustva i nemate želju da napredujete u tehničkom smislu, a i spremni ste da radite za 30.000 RSD u tri smene, gde bi plata za dve godine bila tek dupla, onda je ok konkurisati za Rhea Software.

utisak sa intervjua postavljen: 27.03.2018.

QA Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Lak intervju bez ikakve provere tehničkog znanja. Uopšteni razgovor o firmi i o tome čime se bave. Uslovi za rad su loši.. Početna plata je jednaka onoj na trafici ili u butiku. Kasnije se povećava, ali firma nema nikakve beneficije. Radi se i noćna smena od 01-09 ujutru..to nekome smeta nekome ne. Menadžment deluje ne tako profesionalno, ali verujem da su pod velikim pritiskom nadređenih. Ako kažeš da očekuješ neku normalniju platu za početak, postavlja se pitanje da li uopšte želite da nastavite razgovor dalje, jer to je velika suma koju ne možemo da prihvatimo :) Dobro je što ne traže radno iskustvo i što svako može da uđe u firmu ukoliko je spreman da prihvati takve uslove rada. Deluje mi kao ok firma za par meseci, max 6 meseci, ne više. Ispitivači su prijatni i opušteni likovi...

utisak sa intervjua postavljen: 14.02.2018.

Tester


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Grupa u kojoj radim je odlična. Plata je redovna.
Zamerke kompaniji
Nemogućnost napredovanja. Smenski rad nekima smeta, meni je okej.
preporučujem
utisak postavljen: 11.10.2017.

Senior QA Tester


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Pruža mogućnost ulaska u IT sfere bez prethodnog iskustva i bez većeg konkretnog znanja. Odlični uslovi, mogućnost napredovanja u određenim granicama. Korektan odnos, bez kašnjenja u bilo čemu što vam zatreba, prijatne kancelarije, prijatna atmosfera generalno. Ako imate želju da učite, možete. Imaćete fino iskustvo posle nekog vremena u testiranju. Van radnog vremena nema opterećenja. Odlična plata za ovaj tip posla. Lokacija u centru.
Zamerke kompaniji
Tajnovitost u svemu. Feedback o radu zaposlenog bi mogao biti aktivniji. Nije 100% siguran posao na duge staze. Noćne smene su svakako minus ali nije toliko strašno, lagan je tempo generalno.
preporučujem
utisak postavljen: 01.06.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Rhea Software d.o.o. je partner za razvoj i osiguravanje kvaliteta kompanije Usablenet, lidera u mobilnim i višekanalnim platformama, čije usluge koristi 25% kompanija sa liste 1000 vodećih magazina Fortune. Rhea Software obezbeđuje sajtove koji se koriste i dobro funkcionišu na svim mobilnim uređajima, koristeći Usablenet transformativnu plaformu. Ova ekskluzivna tehnologija, u čijoj osnovi se nalaze html, js, css, xml i xslt, omogućava programerima da definišu transformaciona pravila kako bi verzije sajtova bile pogodne za sve mobilne uređaje.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Quality Assurance Tester

Beograd  • Rok: 22.09.2019

Good knowledge of English language, knowledge of the basic computer software such as browsers, word processors, professionalism and reliability... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Tester

Beograd  • Rok: 10.07.2019

Good knowledge of English language, knowledge of the basic computer software such as browsers, word processors, professionalism and reliability... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RHEA SOFTWARE
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 94, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
26.03.2012.
PIB
107489486
Matični broj
20813776
Poslovni naziv
RHEA SOFTWARE D.O.O. BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Paolo Brajnik - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija