Rhea Software d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Rhea Software d.o.o.

  (35 utisaka)
46% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.4
beneficije

1.9
mogućnost napredovanja

2.7
balans između karijere i privatnog života

QA tester


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mlada firma dobra za nekoga kome je potreban ulaz u IT sferu. Ne traže iskustvo, ni neki visoki nivo poznavanja programskih jezika. Engleski jezik je neophodan i jedan je od glavnih preduslova. Dobija se neko ko prati tvoj rad i pomaže ti. Plata je redovna, smene su dodatno plaćene.
preporučujem
utisak postavljen: 03.06.2016.

QA tester


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Firma zapošljava mlade ljude bez iskustva, daje im plaćenu obuku, i čeka ih nekoliko meseci da sakupe znanje koje nakon toga treba da primene u radu. Opuštena atmosfera, korektan odnos, redovna plata koja raste radnicima koji radom to zasluže, opcija dobijanja ugovora na neodređeno ako se radnik dokaže, plaćen mesečni prevoz, početni nivoi obuka i sticanje novih znanja, nema prekovremenog rada.
Zamerke kompaniji
Zadržavanje radnika koji se ne trude dovoljno i dozvoljavaju sebi da budu uvređeni što neko ne ceni njihov nerad. Takođe razne stvari koriste kako bi kukali nad svojom tužnom sudbinom, smatraju da im neke stvari pripadaju samo zato što su fizički prisutni na poslu po principu zaposlenja u državnoj firmi. Posebno su pogođeni činjenicom da su noviji radnici počeli da dobijaju povišice i ugovore na neodređeno pre njih.
preporučujem
utisak postavljen: 03.06.2016.

QA tester


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovna plata koja nikada ne raste.
Zamerke kompaniji
Rad u smenama - noćna smena od 1 do 9 ujutru. Ugovori na određeno i posle 2 godine rada u firmi. Nikakvo napredovanje. Otkazi se dobijaju ako im se neko "pogrešno" obrati. Tim lideri su na pozicijama preko drugarstva a ne zaslugom. Stalno se otkrivaju konverzacije Tim lidera kako "pljuju" zaposlene. Saznalo se za "pljuvanje" po rasnoj osnovi i niko od lidera nije dobio otkaz za to! Nikakvi ljudski odnosi. Omalovažavanje i vređanje svakog dana.
ne preporučujem
utisak postavljen: 29.05.2016.

QA tester


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nemaju visoka očekivanja od novih zaposlenih ali insistiraju da se nove stvari brzo nauče, brzo dobijaju nove uređaje na kojima se radi, korektna je atmosfera, kolege su super, plaćena obuka, plata nikada ne kasni i leže poslednjeg dana u mesecu za koji je.
Zamerke kompaniji
Kolegama koje su krenule sa radom kada i ja su ponudili povećanje plate i ugovor na neodređeno, meni ne pa sam otišao.
preporučujem
utisak postavljen: 13.05.2016.

QA tester


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Opšti utisak o kompaniji:

Zamerke kompaniji
Rad u smenama za 30000 prva dva meseca koliko je meni ponuđeno. Druga smena od 17h-01h, treća smena od 01- 09 što je veoma nezgodno zbog prevoza.
ne preporučujem
utisak postavljen: 11.05.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Rhea Software d.o.o. je partner za razvoj i osiguravanje kvaliteta kompanije Usablenet, lidera u mobilnim i višekanalnim platformama, čije usluge koristi 25% kompanija sa liste 1000 vodećih magazina Fortune. Rhea Software obezbeđuje sajtove koji se koriste i dobro funkcionišu na svim mobilnim uređajima, koristeći Usablenet transformativnu plaformu. Ova ekskluzivna tehnologija, u čijoj osnovi se nalaze html, js, css, xml i xslt, omogućava programerima da definišu transformaciona pravila kako bi verzije sajtova bile pogodne za sve mobilne uređaje.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Quality Assurance Tester (Beograd)

Beograd  • Rok: 02.11.2017

We require the following skills: good knowledge of English language, knowledge of the basic computer software such as browsers, word processors, professionalism and reliability... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Tester - Leskovac

Leskovac  • Rok: 01.11.2017

If you are a dynamic subject who enjoys challenges, who is willing to learn and who likes working in a team, then Rhea Software d.o.o. is the right place for you... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Tester - Leskovac

Leskovac  • Rok: 24.08.2017

Knowledge of the basic computer software such as browsers, word processors... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RHEA SOFTWARE
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 94, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
26.03.2012.
PIB
107489486
Matični broj
20813776
Poslovni naziv
RHEA SOFTWARE D.O.O. BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Paolo Brajnik - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija