O kompaniji
48
Iskustva
41
Plate
Poslovi
Schneider Electric logo

Schneider Electric

3.6
30.08.2022.

Power IT konferencija 2022

Helloworld

Online IT konferencija PowerIT održava se ove godine 20 i 21. septembra! Konferenciju organizuje Schneider Electric Hub i namenjena je svim predstavnicima IT zajednice.

Ove godine, pored sjajnih in-house predavača očekuje vas i keynote predavanje legendarnog Dylan Beattie sa temom „Sockets, Sparks, and Magic Smoke: Trapping Lightning In Rocks Until They Start To Think“.

Predavanja će se baviti atraktivnim temama kao što su, između ostalog, energetika, informacione tehnologije, testiranje i prodaja softverskih rešenja.

Schneider Electric Hub sa velikim brojem timova i preko 1000 zaposlenih, raste i razvija se u modernom novosadskom IT okruženju i ponosan je član bogate IT zajednice. Konferencija kao što je PowerIT izuzetna je prilika da svoje znanje, iskustvo i veoma usku ekspertizu približe IT zajednici.

Ako ste od onih koji vole da čuju nešto novo, ali i nešto poznato predstavljeno kroz drugačiji pristup – PowerIT je mesto gde želite da budete 20. i 21. septembra!

Učešće na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju. Sve informacije o agendi i predavanjima nađite na linku: https://events.hubilo.com/PowerIT2022/register Prijavite se!

Schneider Electric Hub – ko smo mi?

Naš razvojni centar – Schneider Electric Hub – bavi se istraživanjem, razvojem i softverskim inženjeringom u oblasti elektroenergetike i unapređenjem modernih infrastrukturnih sistema. Okupljamo veliki broj stručnjaka iz svih oblasti, a pre svega iz oblasti energetike i računarstva. Razvijamo ADMS softver – Advance Distribution Management System, najnapredniji softver koji obuhvata veliki broj različitih analitičkih funkcija za efikasno praćenje, upravljanje, dizajn i optimizaciju rada elektrodistributivnih mreža. U našem Hub-u razvijamo i AGMS (Advance Distribution Gas System), a od ove godine i smart metering i srodna grid edge rešenja, Grid Asset Management kao i Microgrid rešenja.

Posetite profil kompanije Schneider Electric.

Galerija