Smart Apartment Data

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Smart Apartment Data

  (3 utiska)
67% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.7
beneficije

3.7
mogućnost napredovanja

3.7
balans između karijere i privatnog života

Software Projects Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Remote
odbio/la ponudu
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Kompanija vrti remote oglase za pozicije koje ne postoje, kako bi procesom intervjuisanja dobijali kroz tehnicke zadatke resenja za svoje real time probleme. Npr. Ako ste developer, spremite se na leranje do poslednjeg kruga u kome vam CEO nudi pare za poslednji krug selekcije, a para nekako nikada ne bude Ako ste PM spremite se na najludji intervju proces u zivotu - nakon prezentacije koju cete poslati na temu kako planirate projekte u Jiri - dobicete info kako je razgovor sa CEO poslednji krug, ali onda sledi iznenadjenje - poslednji krug traje 3 dana i zasniva se na tome da vi zajedno sa drugim kandidatima za poziciju sedite i gledate prezentacije o njihovoj firmi, onda radite testove znanja na tu temu, i zajedno im pomazete da rese svoje real time probleme, npr kroz project redesign proposal ili slicno. Zali Boze provedenog vremena, prijavljujte ovakve prevarante koji iskoriscavaju ovaj narod.

utisak sa intervjua postavljen: 09.09.2020.


Komentar kompanije Smart Apartment Data

Hello, we apologize for the difficulty we have caused with regards to the process of our application as well as any misunderstandings. We have changed this for the better and moreover, applicants are told of the process at the onset of the initial interview to set proper expectations. We thank you for your aid in helping us to do better.
(0)

Frontend Developer

Miroslav G., Online
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Najpre 15 minuta razgovora sa HR-om, zatim zadatak koji sam radio nedelju dana. Nakon toga 15 minuta razgovora sa direktorom, gde mi je ponudio 50$ za naredni zadatak (izgleda da ne nudi svima isto, ili su vec pri kraju budzeta :-) ), za koji je takodje rok bio nedelju dana. Za oba zadatka akcenat je na dizajnu i kvalitetu koda, s tim sto sam prvi zadatak radio na svom racunaru i u pitanju je bila implementacija RxJS state management-a + servis kao mediator za razmenu dogadjaja izmedju Angular komponenata, a drugi zadatak je trebalo da uradim na njihovom projektu na GitHub-u, da zamenim Google mape sa nekom drugom bibliotekom za mape i da redizajniram i refaktorisem postojeci kod. Nisam zeleo da nastavim dalje jer nisam video smisao da opet demonstriram nesto sto sam vec pokazao u okviru prvog zadatka. I meni isto izgleda da koriste proces selekcije za rad na njihovim projektima. Takodje, velika je razlika izmedju vremena koji oni utrose na intervju i vremena koje utrosi kandidat radeci na zadacima. Inace, ono sto mi je direktor rekao tokom intervjua sa njim je da se radi preko agencije, nemaju svoje predstavnistvo kod nas i da vec imaju neke developere u Beogradu koji rade za njih. Rekao je takodje i da je radno vreme prilicno fleksibilno i koliko sam shvatio, sve se mozemo dogovoriti, ali meni licno to sve nije delovalo toliko ubedjivo.

utisak sa intervjua postavljen: 22.08.2020.


Komentar kompanije Smart Apartment Data

We appreciate and value your feedback. We would like to assure you that this is a genuine job offer and that we are paying those who take our assessment as it requires a few hours of effort. Moving forward, we are going to make our assessments generic and post the answer with it. Thank you for helping us to do better.
(0)

Senior Back-End

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Remote
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
U prvom krugu je kratak razgovor sa HR-om nakon kojeg ti šalju zadatak. Zaista jednostavne stvari, da napraviš sam neku laganu arhitekturu i primeniš Auth0 biblioteku za autorizaciju za 7 dana. Posle toga imaš razgovor sa CEO-om firme koji te 15 minuta hvali kako si dobro uradio, dobro pričaš engleski i tu ti kaže kako ćeš ipak imati još jedan krug koji će ti platiti 100$. U tom poslednjem krugu pričaš sa šefom obuke sa Filipina koji ti priča o kompaniji, kako zarađuju lovu, kako izgleda proces prikupljanja podataka. Cela ta priča traje 2 sata i onda se uključuje CEO sa pitanjem kako bi skinuo 100.000 web stranica (on bi ti dao URL-ove) za sat vremena. Ja koji sam bio u šoku nisam ni imao trenutak da razmislim, a i svakako je to problemsko pitanje za čije rešavanje je potrebno mnogo istraživanja i testiranja algoritama. Deluje mi da žele da pronađu nekoga ko će im dati dobru ideju za rešenje njihovih trenutnih problema. Kako taj poslednji ciklus traje dva dana, odmah posle sastanka sam javio da odustajem jer ne želim da izmišljam toplu vodu za drugog, a i ne deluje mi da poštuju vremenske zone iako kažu.

utisak sa intervjua postavljen: 20.08.2020.

Senior .NET Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug sa HR. Drugi krug kreiranje rest api (neke basic stvari). Treci krug sa direktorom, limunada razgovor uz koje pitanje, mahom on prica kako si super odradio zadatak i kako ce te zaposliti posle cetvrtog kruga. Cetvrti krug - ovde vlasnik obecava da ce isplatiti 100$ bez obzira na to da li se odluce za tebe ili ne (naravno ukoliko se zadatak resi). Uz prilozen zadatak, traze i broj tekuceg racuna na koji ce navodno uplatiti 100$ jer je proces selekcije dugacak i jer si stigao do kraja. Nakon uspesno odradjenog cetvrtog kruga, uspesno resenog problema, nista od 100$ i nista od feedbacka. Takodje mislim da ova firma trazi od kandidata da im rese neke probleme koje imaju na projektu, jer uz prilozen zadatak traze i video prezentaciju resenja i obrazlozenje - nesto kao tutorijal za to sto ste kreirali.

utisak sa intervjua postavljen: 07.08.2020.


Komentar kompanije Smart Apartment Data

Thank you for the feedback, we assure you that this is a genuine job posting. Moving forward, the assessments will be more generic and the solution will be included as well. Know that your feedback is helping us improve our process.
(0)

Senior .NET developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, online
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Mislim da nas ova komapnija iskoriscava i kroz proces selekcije im odradjujemo delove projekta besplatno. Bolje da njihove oglase ignorisete.

utisak sa intervjua postavljen: 27.07.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Smart Apartment Data je pouzdani izvor tržišne inteligencije za industriju stanova. Nude sveobuhvatne platforme podataka namenjene vlasnicima, brokerima, kompanijama, timovima i dobavljačima kojima su potrebne tačne detaljne informacije za donošenje poslovnih odluka i informisana ulaganja.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija