TNation

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TNation

  (14 utisaka)
72% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.9
beneficije

4.1
mogućnost napredovanja

4.7
balans između karijere i privatnog života

Front end developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Bio sam na razgovoru, pričali smo o tome šta sam radio do sada, koje sam tehnologije koristio, šta je potrebno za potrebe njihovih projekata itd... Rekli su da će mi u svakom slučaju javiti ishod - da li me primaju ili ne. I nikad nisu javili. Nemam ja problem sa tim da me ne prime, nije ni prvi ni poslednji put, ali imajte malo barem pristojnosti da pošaljete mejl da nisam primljen kada sam već odvojio svoje vreme da dođem da razgovaram sa vama.

utisak sa intervjua postavljen: 23.09.2017.

Junior QA

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Pohađao sam kurs za QA u TNatio Akademiji i odmah mi se dopala atmosfera, posle par mjeseci sam dobio poziv od njih bez moje prijave da li želim da dođem na razgovor i pojavio sam se u zadatom terminu, prvi utisak mi je bio fer i prijateljski bez prevelike tenzije čak su i bile nekolike šale na njihov račun da se razbije trema. Pa onda kreću pitanja šta sam naučio na kursu, zašto baš taj posao, čime sam se bavio, da li još nešto radim u toj oblasti posle kursa, pa detaljan prolazak kroz CV i na kraju je test ličnosti. Fer i korektan razgovor u svakom slučaju. Rečeno mi je 1-2 nedelje da ću čekati i da će da mi jave rezultate.

utisak sa intervjua postavljen: 05.08.2017.

Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ne radi se mnogo, ako je to nekome dobro.
Zamerke kompaniji
Kao što sam rekao, ima perioda kada se bleji po nedelju dana, igraju se igrice, menadžment uglavnom nestručan, tu bih naveo project manager-e koji daju sebi za pravo da se ponašaju kao direktori, a većina njih veze nema sa životom, što jako nervira programere, pogotovo iskusnije. Sve u svemu ako ste prosečan developer i ne radi vam se mnogo, pri tom plate u it sektoru su jako prosečne, možda čak i ispod proseka izvolite u Tnation.
ne preporučujem
utisak postavljen: 01.08.2017.

Junior Java dev

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Preko skajpa poslat zadatak koji treba da se uradi za sat vremena. Zadatak vezan za baratanje sa stringom, veoma lako. Kazali su da ce sr javiti kroz 3 dana. Javili su se nakon 3 nedelje, sa obrazloženjem da mi u zadatku nije dobra sintaksa zato što nemam proveru na početku da li je prosleđeni string prazan. Pa oni ljudi ne znaju čak ni šta je sintaksa, izbegavajte ove profesionalce.

utisak sa intervjua postavljen: 08.06.2017.

Java Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Zaista besramno u svakom smislu. Pozvan sam na prvi "intervju" gde ti oni pošalju preko skajpa tekst zadatka koji treba da se uradi u javi, za zadatak imate sat vremena i nakon toga treba da im pošaljete zip tog mini projekta koji mora da radi. Zadatak je presmešan, urađen za 10min, čisto baratanje sa stringovima i njegovo razbijanje na delove, 101% urađeno tačno. Poslao sam im rešenje, rekli su mi javićemo se kroz 3-4 dana, naravno, nikada se nisu javili. Sramota

utisak sa intervjua postavljen: 07.06.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TNation je mlada kompanija sa velikim ambicijama. Bavimo se razvojem softvera za vodeće fime iz Severne Amerike i Zapadne Evrope.

Od osnivanja pa do danas, svojom predanošću i kvalitetom rada opravdali smo poverenje naših klijenata. U prilog tome govori naš konstantan rast i broj uspešno završenih, ali i novih projekata.

Naš tim čini preko 120 developera, inženjera, dizajnera i QA agenata.

Dominantna odlika naših zaposlenih je posvećenost ka istom cilju. Svi smo deo TNation porodice i vodimo računa jedni o drugima.

POSLOVANJE

NAŠIM KLIJENTIMA NUDIMO USLUGE DEVELOPMENTA, QUALITY ASSURANCE-A I SAP KONSALTINGA.

Fokusirani smo na usluge i tehologije koje će klijentima omogućiti konkurentnost i ubrzati njihov uspeh. Platforme na kojima radimo su Web, Desktop, Android, iOS, Windows Phone, a tehnologije: Java, C#, .Net, JavaScript, PHP, Ruby on Rails, Objective C, Typo 3, Magento, Word Press. Zanimljivost projekata nam ne manjka: razvijamo softvere za oftamologiju, hotelijerstvo, transport nafte, softver uređaja za slepe i slabovide i mnoge druge.

TIM

NEGUJEMO TIMSKI DUH I PRIJATELJSKU ATMOSFERU. PODSTIČEMO ZAPOSLENE NA KONSTANTAN PROFESIONALNI RAZVOJ. ORGANIZUJEMO INTERNA PREDAVANJA, KURSEVE I WORKSHOP-OVE.

Nastojimo da svakom zaposlenom posvetimo pažnju i da vodimo računa o njegovim profesionalnim i privatnim potrebama. Radimo osam sati bez prekovremenog rada, ali nismo isključili vreme za odmor i zabavu – često odmeravamo snage u gaming roomu, na fudbalu i raznim team building aktivnostima.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

WPF C# Desktop Application Developer

Beograd  • Rok: 31.10.2018

Strong knowledge of C# .NET (4+ years of work experience). Must have experience in developing WPF forms (user and custom controls). Strong knowledge of object-oriented programming and design patterns. Experience in integration process... (pročitaj oglas)

Senior MS SQL Developer

Beograd  • Rok: 24.10.2018

Minimum 5 years of in-depth experience using Microsoft SQL Server in a fast-paced, high transaction volume environment... (pročitaj oglas)

Senior C# Developer

Beograd  • Rok: 20.10.2018

5 years minimum work experience. Strong experience with Microsoft technologies, ASP.NET (MVC and Web API), HTML5, C#, JavaScript, JQuery, Bootstrap, CSS, SQL... (pročitaj oglas)

Senior Front-end Developer

Beograd  • Rok: 20.10.2018

5+ years experience in developing and deploying with JavaScript. Knowledge of Angular 4+ is a must. Excellent knowledge of HTML/HTML5, CSS/CSS3 based language... (pročitaj oglas)

WPF Desktop Application Developer

Beograd  • Rok: 13.10.2018

TNation: WPF Desktop Application Developer. Strong knowledge of C# .NET (4+ years of work experience). Must have experience in developing WPF forms (user and custom controls). Strong knowledge of object-oriented programming and design patterns... (pročitaj oglas)

Intermediate Java Developer

Beograd  • Rok: 04.10.2018

2+ years of Java EE experience / server programming. Should be familiar with SQL DBs (Oracle / Maria DB / MS-SQL). Good knowledge in the area of data modeling, SQL... (pročitaj oglas)

Developer With Profile for Qlik (BI Tool)

Beograd  • Rok: 04.10.2018

2 years of experience in Qlik Sense development. Sound database and SQL knowledge. Experience in data modeling and ETL development. Experience in the development of Qlik applications (design, script and server)... (pročitaj oglas)

Senior MS SQL Developer

Beograd  • Rok: 17.08.2018

Minimum 5 years of in-depth experience using Microsoft SQL Server in a fast-paced, high transaction volume environment; Database modeling... (pročitaj oglas)

Senior C#/.NET Developer

Beograd  • Rok: 11.08.2018

Excellent knowledge of C# with 5+ years of development experience. Highly experienced in Visual Studio 2017, ASP.NET MVC. Experience with SQL, especially within MS SQL 2008+. Experience with Scrum methodology... (pročitaj oglas)

Senior QA Automation Engineer

Beograd  • Rok: 09.08.2018

You have a significant amount of QA and/or QC and/or Test Automation experience (the actual number of years may vary, but we aren’t expecting people with less than four years of experience to apply)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TNation DOO
Adresa
Tošin Bunar 272, Beograd
Datum osnivanja
18.09.2014.
PIB
108677336
Matični broj
21046540
Poslovni naziv
TNation DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Podgorac - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija