TradeCore

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TradeCore

QA Automation Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Ceo proces je trajao 2 nedelje. Prvi krug se sastoji iz dva dela. Za prvi deo je potrebno da se napišu automatski testovi za par api end pointa, dok je za drugi deo trebalo da se izabere neka aplikacija, sajt i da se napiše par test caseva. Drugi krug čini razgovor sa HR i tehnički intervju. Tokom HR intervju dobio sam više informacija o kompaniji, očekivanjima itd. Tokom tehničkog intervjua je pričano o načinu kako su se uradili zadaci u prvom krugu, tehničke stvari itd. Treći krug je upoznavanje sa timom sa kojim bih radio i prolaženje kroz neke tehničke detalje... Veoma ljubazni, gostoprimljivi i korektni :)

utisak sa intervjua postavljen: 20.02.2018.

QA manualni tester

Ognjen N., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug čini dokument, pisanje jednostavnih test case-ova i nekoliko api poziva u Postmanu uz objašnjenje kako ste i šta radili na engleskom. Drugi krug čini 45 minuta testiranja i traženja bagova u njihovoj razvojnoj iPhone aplikaciji i upisivanje u Google forms na laptopu. Treći krug je intervju u prisustvu regrutera i HR. Ljubazni su, korektni. Mejlom pošalju odgovor ako je negativan. Iskustvo sa njima je pozitivno.

utisak sa intervjua postavljen: 09.02.2018.

DevOps

Nikola M., Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Rezimiranje testiranja uz čoveka koji je trebao da mi bude nadređeni. Bilo je ok, video sam svojih pluseva i minusa. Nakon toga sa HR-om razgovor sa kojim sam više nego zadovoljan bio i mislio da sam favorit, dobar utisak odaju.
Pitanja sa intervjua
  • Stručno: komanda za sinhronizivanje podataka.
  • 5 mana i vrlina.

utisak sa intervjua postavljen: 31.01.2018.

Senior Front-End Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvo zadatak pa sve ostalo može da zvuči ok na prvi pogled i ako ste junior kome samo treba bilo kakav posao, ne spadam u tu grupu posle 15+ godina iskustva. Elem, imao sam višak vremena, prijavio se i dobio zadatak. Uradio sam zadatak i poslao pri tome neznajući išta o firmi, zaposlenima itd. Stiže mi odgovor da sam koristio 'Boilerplate' za Angular konkretno. Očekivao sam posle te reči da mi još zamere što sam koristio JavaScript i Angular. I da citiram: 'I cannot tell if the candidate has written the majority of the source that he sends, and therefore cannot measure competency'. Ovo je naravno ispod svakog nivoa, zvuči kao šala klinca od 12 godina. I pri tom traži od mene da to (šta god to bilo) ispravim :). I da ponovim citat: 'I cannot tell if the candidate has written the majority of the source'. Ovo puno govori o onome ko je radio review. Pogotovo kad bi pročitali zadatak, bilo bi vam jasno da ne postoji ni jedan bootstrap ili boilerplate koji bi rešio i delić toga što su postavili kao zadatak. Na kraju krajeva zato postoji i tehnički intervju gde može veoma lako da se ustanovi da li sam ja to pisao ili nisam, na tom intervjuu bi i ja mogao da procenim znanje tih osoba koje intervjuišu i da li uopšte ima smisla raditi sa njima. Ovako sam došao do tog zaključka posle prve rečenice od strane 'review'-iste, i odustao sam od dalje 'procedure'. Kad razmislim, čak ne znam ništa o firmi za kakve uslove radim taj zadatak, a ipak sam prihvatio da radim task? Fino iskustvo. I vise nikad neću učestvovati u ovakvim procedurama. Samo one koje su proverene.

utisak sa intervjua postavljen: 29.12.2017.


Komentar kompanije TradeCore

Poštovani, Pre svega bismo želeli da Vam se zahvalimo na komentaru. Do sada nam se pokazalo kao najbolja praksa da pre nego što se upoznamo sa kandidatom, proverimo njegovo znanje zadatkom. Iza svakog feedback-a stojimo i zato Vas pozivamo da, ukoliko želite, prodiskutujemo o istom. Otvoreni smo da saslušamo Vaše argumente i biće nam drago ako pritom nešto i naučimo. Možete se javiti koleginici sa kojom ste ranije bili u komunikaciji već danas i ona će Vas u najkraćem roku spojiti sa kolegama koji su odgovorni za pregledanje zadataka. Lep pozdrav od TC tima!

Customer Success Representative

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi korak je kontaktiranje emailom i dogovor o testu. Za poziciju koju sam konkurisala, test je vremenski ograničen na par dana. Nakon uspešno odrađenog testa, dogovoren je intervju u prostorijama kompanije. Razgovor se vodio sa jednim tehničkim licem i dve devojke iz HR službe. Tehnički deo intervjua za tu poziciju nije bio težak, ali je malo naporan zbog tih HR pitanja. Devojke su još mlade tako da uče i prikupljaju iskustva u razgovorima za posao i selekciji kandidata. Moram da napomenem da je za pohvalu svakako sam proces selekcije (test pa se tek onda zakazuje intervju), kandidat ne gubi vreme i ne sluša kako su super uslovi za rad u kompaniji u kojoj mu verovatno neće biti ponuđen posao.

utisak sa intervjua postavljen: 30.11.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tradecore je britanska kompanija sa predstavništvom u Beogradu. Mi razvijamo sopstvene proizvode u sferi finansijskog poslovanja, sa ciljem da promenimo uobičajen, komplikovan i skup način investiranja u akcije i ponudimo ljudima širom sveta brza, nova i pristupačna rešenja za ulaganje novca tako da on radi za njih.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Product Owner

Belgrade  • Rok: 12.06.2020

(pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 21.03.2020

2+ years of experience in a similar position. Experience with cloud providers (Amazon AWS). Strong background in Linux administration (CentOS and Amazon Linux preferred)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Kneza Mihaila 1-3, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
03.10.2013.
PIB
108248922
Matični broj
20961082
Poslovni naziv
TradeCore d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
7311 - Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stefan Pajković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija