TradeCore

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TradeCore

Python developer

Irfan D., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Posle prvog kontakta sa kompanijom, dobio zadatak, veoma interesantan zadatak, koji sam završio za dve nedelje (to je i rok). Posle toga HR intervju i Tehnički intervju. Veoma prijatan i jedan i drugi. Iako nisam dobio posao, naučio dosta toga, i stekao fina iskustva.

utisak sa intervjua postavljen: 14.09.2018.

Python programer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Inicijalni intervju sam imao sa regruterom iz HR agencije. Intervju je bio opušten a regruter prijatan i otvoren za komunikaciju. Posle toga proces selekcije je preuzela regruterka iz Tradecora. Profesionalna komunikacija, regruterka otvorena za pitanja i veoma srdačna i prijatna osoba. Poslala mi je zadatak sa rokom za rešavanje od četrnaest dana. Zbog nedostatka vremena (zaposlen sam puno radno vreme) i nedostatka znanja nisam baš uradio za prelaznu ocenu. Povratne informacije o zadatku (detaljan opis grešaka i komentar zadatka) sam dobio u roku od nekoliko dana tako da je ceo proces selekcije za mene bio nešto više od tri nedelje. Sve u svemu veoma pozitivno iskustvo iako nisam dobio posao.

utisak sa intervjua postavljen: 10.09.2018.

Product Owner

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Sastoji se iz tri dela. Prvi krug koji se odvija sa HR ljudima, drugi je tehnički sa product owner-ima i treći sa budućim timom i top managementom. Preduslov za prvi krug je par zadataka koji se rešava za određeni broj dana. Pohvalio bih sve ljude u lancu na profesionalnosti i ekpertizi, a pogotovu druge Product Owner-e zadužene za tehnički krug razgovora kao i pomenute zadatke. Izrazito kvalitetni stručnjaci. U pitanju je obećavajuća kompanija sa visokim lestvicama za ulazak što navodi na kvalitet koji poseduju i koji traže. Jedini minus je 15 radnih dana više na godišnjem nivou nego uobičajeno usled 9-časovnog radnog vremena i pored pauze od sat vremena dnevno.
Pitanja sa intervjua
  • Da li je dobro da product owner bude i scrum master?

utisak sa intervjua postavljen: 09.09.2018.

Python automation QA

Ivan C., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
HR poslala pdf sa testom kojim se traži da se njihov portal automatizuje u BDD python framework-u, rok je 15 dana, nako čega je ubrzo bio i razgovor sa tri zaposlena, dva qa i jedan cto, intervju tehničke prirode.

utisak sa intervjua postavljen: 04.09.2018.

Product Owner

Sunčica D., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Pre svega želim da pohvalim sistem intervjuisanja po kome ti odmah nakon prijave šalju konkursni zadatak. Ovo je sjajna stvar jer kao kandidat vidiš kakvi će ti zadaci biti, a oni kao poslodavci odmah procene da li imaš znanje. Nema gubljenja vremena i slušanja kako je kompanija divna, a onda ti se nikad više ne jave. :) Ja sam u međuvremenu dobila drugu ponudu za posao koju sam prihvatila, tako da dalje nisam išla a verujem da bi se lep utisak nastavio. Sve pohvale za ljubaznu, konkretnu i pristupačnu devojku koja radi recruiting. Od mene veliki + !

utisak sa intervjua postavljen: 17.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tradecore je britanska kompanija sa predstavništvom u Beogradu. Mi razvijamo sopstvene proizvode u sferi finansijskog poslovanja, sa ciljem da promenimo uobičajen, komplikovan i skup način investiranja u akcije i ponudimo ljudima širom sveta brza, nova i pristupačna rešenja za ulaganje novca tako da on radi za njih.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Junior SysOps / DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 31.08.2019

As a Junior SysOps/DevOps Engineer on our team, you’ll use your skills to streamline our software development life cycle from continuous integration to monitoring in production... (pročitaj oglas)

Front-end Engineer

Beograd  • Rok: 31.07.2019

Javascript (functional programming paradigm, working with scopes, events, and DOM). React.JS (it will be considered a bonus if you have experience with Angular JS)... (pročitaj oglas)

Mobile Product Owner

Beograd  • Rok: 14.07.2019

Previous experience as a Product Owner or a Product Manager, Proven track record of successfully delivering products on mobile platforms. Understanding of how APIs work... (pročitaj oglas)

Scrum Master

Beograd  • Rok: 14.07.2019

2+ years of experience as a Scrum Master. History of helping teams deliver value. Exceptional knowledge of Scrum Framework... (pročitaj oglas)

Business Analyst

Beograd  • Rok: 29.06.2019

2+ years as a Business Analyst in the IT industry. Experience with writing Functional Specifications, User Stories and UML diagrams... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Kneza Mihaila 1-3, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
03.10.2013.
PIB
108248922
Matični broj
20961082
Poslovni naziv
TradeCore d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
7311 - Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stefan Pajković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija