IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

DaFED#46: PHP

DaFED#46 će se održati u sredu, 03. avgusta 2016. sa početkom u 18h. Predavanja na temu PHP će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb). (više)
postavljeno: 27.07.2016

Šta je, tj. ko je IT Insajder?

Kada smo kreirali servis IT Insajder na sajtu HelloWorld.rs, početna ideja je bila da korisnicima sajta, odnosno kandidatima koji traže posao u IT struci, omogućimo detaljniji uvid u dobre i loše strane rada u IT kompanijama koje posluju u Srbiji. Kako se Insajder razvijao, uvideli smo da on može da bude koristan i samim poslodavcima kojima je stalo da privuku, ali i zadrže kvalitetan kadar. (više)

postavljeno: 19.07.2016

Šesnaesti Unity Meetup: WebGL i Unity

Šesnaesti Unity Meetup održaće se u petak, 22. jula u 19 časova u ICT Hub-u. (više)
postavljeno: 12.07.2016

Aktuelni oglasi – .NET, PHP, QA, iOS, sistem administracija i drugi

Aloha IT-evci, gde ste? Surfujete li? :) Za one koji surfuju tražeći posao, izdvojili smo nekoliko aktuelnih IT oglasa. (više)

postavljeno: 04.07.2016

Celodnevna radionica "Pragmatic Application of Design Patterns, examples in C#"

U subotu, 9. jula, od 10 do 18 časova, Coding Serbia biće domaćin celodnevne radionice koju organizuje FenixHR. Reč je o otvorenom treningu za C# programere srednjeg i seniorskog nivoa - pragmatična primena dizajn paterna u modernom razvoju softvera sa primerima iz C#. (više)

postavljeno: 04.07.2016

Null Object Tech meetup

Treći po redu Null Object Tech meetup održaće se 7. jula u 19 časova, na splavu Lemon Chili u Beogradu. (više)

postavljeno: 01.07.2016

Ruby i konkurentno programiranje na trećem Ruby susretu

Treći i poslednji Ruby susret pred letnju pauzu zakazan je za četvrtak, 30. jun u Startit Centru sa početkom u 18 časova.  Ovoga puta glavna tema će biti Ruby i konkurentno programiranje. (više)

postavljeno: 28.06.2016

Studentski hakatoni kao stecište znanja i veština

U prostorijma Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici za studente druge godine Informatike održan je studentski Hakaton-takmičenje u okviru dva stručna predmeta: Web programiranje i Baze podataka 2. (više)

postavljeno: 27.06.2016
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija