IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Programiranje u Scratch okruženju

Od 9. do 13. januara će u Startit Centru Novi Sad biti održana četvorodnevna radionica za osnovce od 5. do 8. razreda odnosno uzrasta od 11 do 14 godina. Ovog puta učiće vizuelni programski jezik Scratch koji je odličan izbor za uvod u programiranje. (više)

postavljeno: 12.12.2019

Zavirimo u svet Data Science-a

U Startit Centru u Novom Sadu će u subotu, 21. decembra, sa početkom u 16 časova biti održana peta radionca koja je posvećena Data Science svetu u programskom jeziku R. (više)

postavljeno: 11.12.2019

Definisanje vizije proizvoda

Radionica tokom koje će kroz iskustvene vežbe i diskusiju biti pokrivena tema definisanja vizije proizvoda biće održana u četvrtak, 26. decembra, sa početkom u 18:30 časova u prostorijama Startit Centra Beograd. (više)

postavljeno: 11.12.2019

(Ne)prijateljski odnos Product Owner-a i Scrum Master-a

U Startit Centru Beograd će u utorak, 24. decembra, u 18:30 časova biti održana panel diskusija beogradske Produkt zajednice na temu odnosa između Product Owner-a i Scrum Master-a. (više)

postavljeno: 09.12.2019

Graf baze podataka i Neo4j

U Subotici će u Infostud Hub-u/Startit Centru Suboticačetvrtak, 12. decembra, od 18 časova biti održan meetup na temu graf baze podataka i Neo4j-a. (više)

postavljeno: 09.12.2019

Istine i zablude o osnivanju preduzetničke firme

Da li već dugo razmišljaš o pokretanju sopstvenog posla? Imaš dobru ideju, shvataš da je možeš ostvariti i da će biti uspešna. Slušaš priče o tome kako su drugi postali ono što i ti želiš da budeš - svoji na svome, preduzetnici koji sami krče put i to im dobro ide. (više)

postavljeno: 06.12.2019

Poziv za prijavu na program "Devojke u tehnologiji"

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Američka privredna komora u Srbiji pozvali su studentkinje završne godine osnovnih ili master studija tehničkih fakulteta univerziteta u Beogradu i Novom Sadu da se prijave na program "Devojke u tehnologiji" koji omogućava mentorstvo i praksu u uspešnim kompanijama u oblasti IКT-a.
(više)
postavljeno: 06.12.2019

Da li možeš da osvojiš RAF?

Hakaton će se održati na Računarskom fakultetu. Takmičenje će početi u subotu, 21. decembra i traje 24 sata od trenutka prezentovanja teme. (više)

postavljeno: 04.12.2019
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija