IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Otvorene prijave za letnje izdanje Rails Girls Beograd radionice

Rails Girls zajednica je nedavno napunila 6 godina postojanja. Nastavljaju sa svojim aktivnostima kao i do sad, te se 29. i 30. juna očekuje još jedna letnja, besplatna radionica, za sve one koje do sad nisu imale priliku da učestvuju u RGB programima. Radionica se održava u ICT Hub-u u Beogradu. (više)

postavljeno: 12.06.2019

Adobe Premier kurs u Inđiji

Od 05. do 26. jula će biti održan kurs osnova Adobe Premier programa u Startit Centru Inđija. Namenjen je srednjoškolcima, studentima, zaposlenima i nezaposlenima, svima koji vole film ili onima koji bi da nauče kako da naprave kvalitetan video za Youtube, Facebook ili Instagram.  Predavanja će se održavati svakog petka od 17:30 do 20:00 časova(više)

postavljeno: 10.06.2019

Abeceda Blockchain-a

Blockchain kao decentralizovana tehnologija prvobitno namenjena tržištu kriptovaluta, već je našla daleko širu primenu u razvoju softvera i digitalnih proizvoda. Znanja iz blockchain tehnologije i veštačke inteligencije sve su potrebnija i traženija, postaju osnov funkcionalne pismenosti savremenog čoveka. (više)

postavljeno: 07.06.2019

Monitoring performansi aplikacija u Novom Sadu

Prvo u nizu predavanja na temu monitoringa performansi aplikacija će se održati u Startit Centru Novi Sad, u utorak, 11. juna, sa početkom u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 07.06.2019

Proces akvizicije kompanije — iskustva iz IT industrije

Predavanje na ovu temu će biti održano u dva termina: u Startit Centru u Novom Sadu u ponedeljak, 10. juna u 18:00 časova, a zatim i u Beogradu u četvrtak, 13. juna u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 06.06.2019

BEST Beograd otvara vrata za nove članove

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd otvara vrata za nove članove. Ukoliko želite da razvijete nove veštine i sposobnosti, da proširite svoju zonu komfora, da volontirate na zanimljivim projektima, družite se, putujete i upoznajete nove ljude i kulture širom Evrope - pridružite se! Prezentacija organizacije će se održati 06. juna u 18:00 časova, na Mašinskom fakultetu. (više)

postavljeno: 04.06.2019

ZaINATite se i saznajte kako do još bolje i plaćenije IT karijere

Treći INAT samit okupiće u Beogradu, od 05. do 07. juna, raznovrsnu regionalnu publiku kao što je bio slučaj od početka 2017. godine: programere, vođe IT projekata, osnivače kompanija, marketare i konsultante za razvoj biznisa, profesore na fakultetima tehničkih nauka i poslovnih studija, kao i studente i srednjoškolce sa najboljim rezultatima. (više)

postavljeno: 04.06.2019

Open Day for Engineers

Jednom godišnje kancelarija kompanije Endava u Beogradu otvara svoja vrata za sve zainteresovane inženjere koji žele da saznaju više o kompaniji, projektima na kojima radi i tehnologijama koje u radu koristi. Drugi po redu “Open Day for Engineers” biće organizovan u četvrtak, 06. juna od 18 časova u Endavi. (više)

postavljeno: 30.05.2019
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija