IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Java zajednica ponovo u Startit Centru

Java zajednica se po treći put  okuplja u beogradskom Startit Centru, 16. decembra sa početkom u 19 časova. Na okupljanju će biti više reči o tome koje su značajne, a nedovoljno iskorišćene prednosti Jave 8 i šta je novo u Springu 5. (više)

postavljeno: 12.12.2016

Test'RS zajednica u Startit Centru Novi Sad

Test'RS zajednicu čine ljudi koji se bave testiranjem softvera sa dosta uspešnih meetup-a iza sebe. U petak 16. decembra se po prvi put sastaju u Startit Centru Novi Sad, sa početkom u 19 časova. Meetup nema unapred određenu temu niti predavače. (više)

postavljeno: 12.12.2016

mCloud meetup u beogradskom Startit Centru

Prvi mCloud meetup održaće se 14. decembra u beogradskom Startit Centru sa početkom u 18 časova. Na meetup-u će biti više reči o hosting revoluciji, domaćoj SSD Cloud platformi i programu za partnere. (više)

postavljeno: 09.12.2016

Scala meetup u Novom Sadu

U četvrtak 15. decembra, sa početkom u 19 časova, održaće se Scala meetup u Startit Centru Novi Sad, koji je ovog puta Tijanina i Mirkova stanica na njihovom road trip-u! :) (više)
postavljeno: 09.12.2016

WordPress meetup u Zrenjaninu #WPZR

Drugi WordPress meetup u Zrenjaninu, održaće se u četvrtak 15. decembra, u prostorijama Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin", sa početkom u 18 časova.  (više)
postavljeno: 09.12.2016

BelgradeR meetup o finansijskim vremenskim serijama

Data Science Serbia organizuje BelgradeR meetup, koji će se održati 14. decembra, sa početkom u 18.30 časova, u prostorijama Devana Labs (Knez Mihajlova 6).  Tema okupljanja biće manipulacija finansijskim vremenskim serijama u R-u. (više)

postavljeno: 08.12.2016

Drugi C++ meetup u Startit Centru Beograd

Novo okupljanje za one koji rade u Cppu zakazano je za 15. decembar, sa početkom u 18 časova u beogradskom Startit Centru. Na meetupu će se pričati o problemima sa konkurentnošću u ovom programskom jeziku. (više)

postavljeno: 08.12.2016

Treći novosadski WordPress meetup

U sredu, 14. decembra sa početkom od 18 časova u novosadskom Startit Centru održaće se treći WordPress meetup, na kojem će biti više reči o tehničkoj strani optimiziacije, kreiranju plagina za dodavanje WordPress funkcionalnosti, a i o tome kako koristiti blog u poslovne svrhe. (više)

postavljeno: 07.12.2016
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija