IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Zavirimo u svet Data Science-a

U Startit Centru u Novom Sadu će u subotu, 21. decembra, sa početkom u 16 časova biti održana peta radionca koja je posvećena Data Science svetu u programskom jeziku R. (više)

postavljeno: 11.12.2019

Definisanje vizije proizvoda

Radionica tokom koje će kroz iskustvene vežbe i diskusiju biti pokrivena tema definisanja vizije proizvoda biće održana u četvrtak, 26. decembra, sa početkom u 18:30 časova u prostorijama Startit Centra Beograd. (više)

postavljeno: 11.12.2019

(Ne)prijateljski odnos Product Owner-a i Scrum Master-a

U Startit Centru Beograd će u utorak, 24. decembra, u 18:30 časova biti održana panel diskusija beogradske Produkt zajednice na temu odnosa između Product Owner-a i Scrum Master-a. (više)

postavljeno: 09.12.2019

Graf baze podataka i Neo4j

U Subotici će u Infostud Hub-u/Startit Centru Suboticačetvrtak, 12. decembra, od 18 časova biti održan meetup na temu graf baze podataka i Neo4j-a. (više)

postavljeno: 09.12.2019

Istine i zablude o osnivanju preduzetničke firme

Da li već dugo razmišljaš o pokretanju sopstvenog posla? Imaš dobru ideju, shvataš da je možeš ostvariti i da će biti uspešna. Slušaš priče o tome kako su drugi postali ono što i ti želiš da budeš - svoji na svome, preduzetnici koji sami krče put i to im dobro ide. (više)

postavljeno: 06.12.2019

Poziv za prijavu na program "Devojke u tehnologiji"

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Američka privredna komora u Srbiji pozvali su studentkinje završne godine osnovnih ili master studija tehničkih fakulteta univerziteta u Beogradu i Novom Sadu da se prijave na program "Devojke u tehnologiji" koji omogućava mentorstvo i praksu u uspešnim kompanijama u oblasti IКT-a.
(više)
postavljeno: 06.12.2019

Da li možeš da osvojiš RAF?

Hakaton će se održati na Računarskom fakultetu. Takmičenje će početi u subotu, 21. decembra i traje 24 sata od trenutka prezentovanja teme. (više)

postavljeno: 04.12.2019

Koji hobi IT voli?

Samo jedan dan na poslu može svašta nešto da ti servira. Natrpan si poslom, ne znaš ni sam kako ćeš da stigneš sve da uradiš, a eto ga i stres koji se sam javi da začini sve. Ima rešenja i za sve ove stvari, vrlo je jednostavno. Zove se hobi! (više)

postavljeno: 03.12.2019
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija