IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Besplatne JavaScript radionice

Ovog meseca započinje serijal besplatnih JavaScript radionica koji će trajati tri subote, počevši od 19. marta.

(više)

postavljeno: 08.03.2016

CODEstantine konferencija

CODEstantine je IT konferencija koja će se održati u Nišu od 18. do 19. marta u Deli prostoru u centru Niša. (više)

postavljeno: 08.03.2016

Aktuelni oglasi – JavaScript, Ruby, Dizajn, QA, PHP, Sistemska administracija i drugi

Ovu nedelju započinjemo sa 519 IT oglasa, a obećavamo da će taj broj rasti u toku nedelje :) Sada već tradicionalno, najtraženiji su programeri, ali ima posla i za druge ITevce. Zavirite u ovonedeljni pregled oglasa: (više)

postavljeno: 07.03.2016

Geekstone Pub Talks + Radionica Crafting Code

Godinu dana nakon osnivanja zajednice, iz Udruženja Geekstone najavljuju novi događaj, Inspirativni razgovori sa sjajnim programerima, Geekstone Pub Talks, koji će se održati 19. maja nakon radnog vremena. Biće edukativnog karaktera i fokusiraće se na aktuelne teme iz IT sveta. (više)

postavljeno: 03.03.2016

Front-end development iz ugla .NET programera

Ovo predavanje je prevashodno namenjeno onima koji imaju iskustva sa .NET-om i njime povezanim tehnologijijama (ASP.NET web forms ili ASP.NET MVC, MsBuild, Visual Studio, TFS...), a hteli bi da se upoznaju sa front-end developmentom. Održaće se 10. marta u 17 časova u Kragujevcu. (više)

postavljeno: 03.03.2016

WordPress Serbia meetup

Deseti, jubilarni, WordPress Meetup Serbia #wpmeetupbg održaće se 11. marta, sa početkom u 18 časova u Startit Centru. (više)
postavljeno: 03.03.2016

Aktuelni oglasi – PHP, Java, Web dizajn, iOS i drugi

Prvu nedelju marta obeležavamo sa 511 ponuda za posao u IT struci. Ako si u potrazi za poslom, sada je pravo vreme da pregledaš oglase na sajtu HelloWorld.rs. Neka ti proleće obeleže novo radno mesto i profesionalni uspesi! :) (više)

postavljeno: 29.02.2016

Novosadski dani inženjera - EBEC Novi Sad

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Novi Sad organizuje inženjersko takmičenje pod nazivom "EBEC - Novosadski dani inženjera". Takmičenje je od izuzetnog značaja za studente Univerziteta u Novom Sadu i održaće se od 24.03. do 27.03.2016. godine. (više)

postavljeno: 25.02.2016
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija