IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Programerski poduhvati bez programiranja

ICT Hub u saradnji sa kompanijama IBM i Ingram Micro, organizuje događaj tokom kog će prisutni imati priliku da saznaju šta se sve može uraditi čak iako nemate izražene Data Science veštine. Interaktivno predavanje će se održati u utorak, 21. maja, sa početkom u 18:30 časova, u beogradskom Playground-u. (više)

postavljeno: 15.05.2019

Girls can code hakaton

U cilju obeležavanja Svetskog dana žena u informaciono-komunikacionim tehnologijama, Met Lab organizuje hakaton pod nazivom "Girls can code". Takmičenje koje traje 24 časa će se održati 25. i 26. maja u prostorijama Metropolitan Univerziteta. (više)

postavljeno: 14.05.2019

AFA Nedelja inovacija - dodela godišnjih nagrada i trendovi u oblasti inovacija

U organizaciji Asocijacije za afirmaciju žena (AFA), održava se druga po redu Nedelja inovacija od 20. do 24. maja u Beogradu.  Ovogodišnja tema konferencije je ‚‚Kako inovacije doprinose razvoju ekonomije i društva”, sa akcentom na pronalaženje ravnoteže između ekonomskog rasta i rešavanja društvenih i ekoloških izazova i izgradnji društva jednakih mogućnosti. (više)

postavljeno: 14.05.2019

"Uvod u WordPress” i ‚‚Profesionalna orijentacija, aktivizam i liderstvo - radionice za mlade

U okviru projekta ‚‚Danas mladi, sutra lideri” se, u sedam gradova širom Srbije, održavaju radionice za mlade od 16 do 26 godina. Sledeći grad gde će se održati predavanja je Šabac, u periodu od 17. do 19. maja, u prostorijama Centra za stručno usavršavanje. (više)

postavljeno: 10.05.2019

Okupljanje AWS User Group zajednice u Novom Sadu

Drugo okupljanje AWS User Group zajednice će se održati u Startit Centru Novi Sad, u utorak 14. maja, sa početkom u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 09.05.2019

Konferencija - Digitalna pismenost i transformacija obrazovanja i biznisa

Regionalna konferencija podeljena na celine - o digitalizaciji u obrazovanju i digitalizacija u poslovanju, održaće se u petak, 17. maja, u Šapcu, sa početkom u 10 časova. Konferenciju podržava i finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, sa ciljem edukacije i pozitivnog uticaja na prosvetne radnike i preduzetnike. (više)

postavljeno: 09.05.2019

Hakaton in the Port — trodnevni regionalni gejming hakaton i konferencija

Hackathon in the Port 2019 je regionalni tech događaj koji okuplja programere, projekt menadžere, UX/UI i grafičke dizajnere, kao i sve one koji gaje entuzijazam prema tehnologiji, razvoju tech rešenja i njihovoj primeni. Po prvi put je zvanični partner događaja i Asocijacija industrije video igara Srbije (SGA), a hakaton će se održati od 22. do 24. maja u Porto Montenegru. (više)

postavljeno: 08.05.2019

WordCamp - WordPress konferencija u Nišu

Prva zvanična WordPress konferencija u Nišu, poznata i kao WordCamp, biće održana 18. i 19. maja u prostorijama Elektronskog fakulteta i Visoke tehničke škole u Nišu. Konferencija se održava na nivou cele države i biće jedini događaj ovog tipa u Srbiji ove godine. (više)

postavljeno: 08.05.2019
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija