IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Zašto je zvanična sertifikacija prvi korak u implementaciji Scruma?

Iako su Scrum, i agilan razvoj softvera, u potpunosti prihvaćeni u svetu, u Srbiji se ova metodologija i dalje posmatra kao nešto egzotično, o čemu se baš i ne zna puno. Glavni razlog za to je nerazumevanje principa Scrum-a, procesa sertifikacije, izgradnje tima, i životnog ciklusa razvoja softvera. (više)

postavljeno: 19.01.2016

#3 AWS User Group Serbia Monthly Meetup - Novi Sad

Kompanija   ​CLOUDWEBOPS   sa   zadovoljstvom   poziva   ljubitelje   Cloud   Computing­a   i   Amazon  Web   Service­s  (​AWS   Cloud​)   na  treće  mesečno   neformalno okupljanje   ​AWS   User   Group  Serbia​,   ​koje   će   se održavati   28. januara   ​sa   početkom   u   18 časova,   u   novosadskom   ​Poslovnom  inkubatoru. (više)

postavljeno: 14.01.2016

Geekstone meetup

Na sledećem Geekstone okupljanju, 21. januara u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu , predavač Mihailo Isakov će pričati o temi "Intro into deep learning". (više)

postavljeno: 11.01.2016

Aktuelni oglasi – AngularJS, Mobile, QA i drugi

U poslednjoj radnoj nedelji ove godine HelloWorld.rs vam nudi 511 IT oglasa. To je 511 prilika za nove radne pobede u novoj 2016. godini :) (više)

postavljeno: 29.12.2015

Nova investiciona bitka za startape „Ring Srbija“

Takmičenje startapa „Ring Srbija“ koje podržava mlade preduzetnike u pronalaženju finansijskih sredstava za realizaciju svojih ideja biće organizovano po drugi put u Srbiji 12. januara 2016. godine u Privrednoj komori Srbije. (više)

postavljeno: 21.12.2015

Aktuelni oglasi – PHP, .NET, QA i drugi

Približava se kraj godine, pravo je vreme za velike odluke :) Ukoliko tražite posao u IT struci, HelloWorld.rs je prava adresa za vas. (više)

postavljeno: 21.12.2015

Deseti Unity Meetup

U ponedeljak, 28. decembra u 18 časova, održaće se jubilarni deseti Unity susret. Pričaće se o fenomenu/tehnologiji/tendenciji uvećane stvarnosti – Augmented reality (AR). Okupljanje će se održati u ICT Hub-u u Beogradu. (više)

postavljeno: 16.12.2015

Data Science meetup

U petak, 18. decembra u 18 časova u Startit Centru održaće se Data Science meetup, koji će u fokusu imati Apache Spark.   (više)
postavljeno: 14.12.2015
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija