IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

#9 Radionica za razvijanje WordPress tema

Deveta radionica za izradu WordPress tema je zakazana za 02. februar u novosadskom Startit Centru, sa početkom u 11 časova. (više)

postavljeno: 31.01.2019

Kreiranje igara uz blockchain i NFT i prilike za startup-e

Osnivači gaming startup-a Cryptic Legends, održaće predavanje u beogradskom Startit Centru, 06. februara u 18 časova. (više)

postavljeno: 31.01.2019

Veštačka inteligencija i blockchain tehnologija

Blockchain meetup namenjen studentima, ali i svima koje interesuje veza veštačke inteligencije i blockchain-a, održaće se 31. januara u 17 časova u beogradskom Starit Centru(više)

postavljeno: 30.01.2019

Zanimanje budućnosti i agilne kompetencije

Profesije se ubrzano menjaju. Mnoge će nestati potpuno za 30 godina, a već sada nisu ni tražene, ni dobro plaćene. Suprotno tome, veštine upravljanja timovima, veštine komunikacije i organizacije postale su i ostaće, prema svim svetskim istraživanjima tržišta rada, još najmanje 30 godina u vrhu najtraženijih i najplaćenijih profesija, pogotovo one koje u svojoj srži imaju razumevanje stalnih promena. One su agilne, najčešće SCRUMzapamtite ove termine. (više)

postavljeno: 29.01.2019

IoT: Izazovi i iskustva

U Infostud Hub-u/Startit Centru u Subotici, ovog četvrtka, 31. januara, održava se meetup za sve one koji žele da se upoznaju sa potencijalom IoT (Internet of Things), sa početkom  u 18 časova. (više)

postavljeno: 29.01.2019

Swift/iOS programiranje za početnike. Kako do App Store-a i zaposlenja? #7

Predavanje o Swiftu i iOS-u, kao i o programiranju generalno, održaće se 30. januara u 20 časova, u Crossover učionici u Beogradu. (više)

postavljeno: 29.01.2019

Funkcionalno programiranje u Swift-u, stručno predavanje #8

Stručno predavanje na temu upotrebe funkcionalnog programiranja u Swiftu, održaće se 01. februara u 18:30 u Crossover učionici u Beogradu. (više)

postavljeno: 28.01.2019

Agilno i Scrum za svakog

Formalno obrazovanje ne pokriva sve zahteve tržišta za agilnim poslovima. Sve je veća potražnja za agilnim veštinama i znanjima. Osluškujući potrebe tržišta Agile Humans kreirao je svoj signature trening "Sertifikovani Agile i Scrum Praktikant" koji predstavlja osnovni nivo i uključivanje u globalne tokove agilnih metoda. Prvi trening će biti 29. januara u Beogradu. (više)

postavljeno: 25.01.2019
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija