IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

“Programeri za Novosađane“ - projekat kompanije Vega IT

2 min    0

Novosadska kompanija Vega IT poziva sve zainteresovane da se pridruže akciji Programeri za Novosađane i predlože projekat u periodu od 01.06 do 27.07.2017. godine, čijom bi realizacijom mogao da se reši problem u našoj zajednici. (više)

13.06.2017.

DaFED#49

2 min    0

Junsko DaFED meetup, ujedno i 49. po redu, će biti na temu Business & Leadership, a predavanje će držati direktor marketinga i prodaje u kompaniji Intel, Juan-Carlos Carrera.  DaFED#49 će se održati u sredu, 14. juna sa početkom u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb). (više)

07.06.2017.

Unity Meetup #24: Kickstart my heart

1 min    0

U subotu, 10. juna, održaće se novi Unity meetup, ovog puta na novoj lokaciji. Cilj panel diskusije će biti da objasni kako Kickstarter funkcioniše, koji su načini da uspete sa kampanjom, šta da radite i da objasni zašto pare neće doći same, nego morate kampanju da shvatite kao ozbiljan posao.  (više)

07.06.2017.

Agile Serbia Konferencija – U korak sa svetskim trendovima

2 min    0

Madlenianum je 26. maja bio sedište jednog od najvećih Agile i IT skupova u regionu i šire – druge Agile Serbia Konferencije. (više)

07.06.2017.

Upornost se isplati!

2 min    2

Posla i konkursa ima svaki dan, ali je jako teško naći zaposlenje, ako ste neko ko tek treba da krene profesionalno da se bavi IT-ijem. Načini obrazovanja za ove poslove su različiti, od završenog fakulteta, do mnogobrojnih kurseva. Ovo utiče i na raznoliku ponudu kandidata za posao u ovoj oblasti.  (više)

Vitaly Friedman, osnivač Smashing Magazine-a, ponovo u Novom Sadu

2 min    0

Vitaly Friedman, osnivač i glavni urednik Smashing Magazine-a, vodećeg onlajn časopisa o veb dizajnu i developmentu, u saradnji sa udruženjem DaFED, ponovo dolazi u Novi Sad i tom prilikom održaće celodnevnu radionicu na temu “Nove avanture responsive veb dizajna”, 18. juna u Novom Sadu. Radionica se ne bavi osnovama, već naprednim tehnikama koje se koriste u responsive dizajnu. (više)

31.05.2017.

Microsoft investira u srpski proizvod Frame: „Uradili su ono što mi nismo uspeli!”

2 min    0

Frame, kompanija koja omogućava mnogim svetskim organizacijama prebacivanje desktop aplikacija i softverskih alata u cloud, dobila je danas novu investiciju vrednu $16 miliona dolara. Među investitorima se nalazi i Microsoft, najveća softverska kompanija na svetu. (više)

19.05.2017.

Besplatna radionica upoznavanja sa web programiranjem za tinejdžerke

2 min    0

Besplatna radionica upoznavanja sa web programiranjem namenjena je učenicama završnih razreda osnovne škole, srednjoškolkama i onima koje su tek otpočele studiranje. Radionica traje dva dana. Održaće se 27. i 28. maja u prostorijama Startit centra u Beogradu. (više)

18.05.2017.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija