26.05.2021. ·
1 min

Infostud organizuje takmičenje za programere i ekonomiste – BizKod v5

Infostud organizuje takmičenje za programere i ekonomiste – BizKod v5

Infostud grupa već petu godinu organizuje takmičenje namenjeno studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici i Ekonomskog fakulteta u Subotici. 

Cilj takmičenja je da podstakne studente da stečena znanja primene u rešavanju zadataka, radeći u timu na problemima i idejama u vezi sa realnim životom i poslovanjem. 

U takmičenju učestvuje 5 biz i 5 kod timova, koji ove nedelje vredno rade, sa svojim mentorima iz Infostud grupe, na rešavanju zadatka i razvoju ideje. Biz timovi imaju zadatak da razrade poslovnu ideju I postave poslovni model. Kod timovi će obuhvatati samo softverski deo iz oblasti baza podataka, web programiranja, računarskih mreža, veštačke inteligencije, razvoja mobilnih aplikacija i informacionih sistema. 

Finale takmičenja se održava u subotu, 29. maja u Vili Majur, u Subotici, kada će takmičari dobiti dopunu zadatka i imati priliku da žiriju prezentuju svoja rešenja. 

Oceni tekst

3
3 glasa
Bojana Ćirić Bojana Ćirić

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština za traženje posla. Voli da piše, povremeno preteruje i istražuje zašto se ljudi ponašaju baš na određeni način.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga