15.10.2021. ·
1 min

Više od 220 IT pozicija te čeka na najvećem online Regionalnom sajmu poslova

Više od 220 IT pozicija te čeka na najvećem online Regionalnom sajmu poslova

Online Regionalni sajam poslova je upravo u toku! Ovo je odlična prilika da pronađeš novi posao i komuniciraš 1 na 1 sa poslodavcima, kojih je 18 iz IT sfere.

Izdvojili smo po 5 oglasa iz 5 kategorija

U oblasti Programiranja, na sajtu je trenutno više od 1200 oglasa, a izdvojili so nekoliko pozicija za koje se možeš prijaviti za vreme Sajma:

Sistemska administracija na sajtu nudi više od 230 prilika za zaposlenje, a izdvojili smo deo pozicija za koje možeš konkurisati u okviru Sajma:

Za Menadžere je na sajtu dostupno više od 180 oglasa za posao. Evo nekoliko oglasa za koje se menadžeri mogu prijaviti za vreme Sajma:

Kandidate koji su zainteresovani za QA na sajtu očekuje više od 130 oglasa. Za vreme trajanja Sajma, mogu se prijaviti za neke od sledećih pozicija:

Zainteresovane za kategoriju Prodaja/konsultanti na sajtu očekuje 115 ponuda, a neke od njih su aktuelne samo tokom Sajma:

Oceni tekst

5
6 glasova
Bojana Ćirić Bojana Ćirić

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština za traženje posla. Voli da piše, povremeno preteruje i istražuje zašto se ljudi ponašaju baš na određeni način.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima