04.06.2019. ·
2 min

ZaINATite se i saznajte kako do još bolje i plaćenije IT karijere

HelloWorld
0
ZaINATite se i saznajte kako do još bolje i plaćenije IT karijere

Treći INAT samit okupiće u Beogradu, od 05. do 07. juna, raznovrsnu regionalnu publiku kao što je bio slučaj od početka 2017. godine: programere, vođe IT projekata, osnivače kompanija, marketare i konsultante za razvoj biznisa, profesore na fakultetima tehničkih nauka i poslovnih studija, kao i studente i srednjoškolce sa najboljim rezultatima.

INAT samit je IT konferencija koja se ne propušta. Očekuju vas 2 konferencijska dana 06. i 07. juna u Kombank dvorani, sa 20 predavača – IT stručnjaka koji će podeliti perspektive o inovacijama sa 10 različitih tržišta.
Otvaranje događaja zakazano je za veče 05. juna u Share Square-u, u jednog od najinteresantnijeg mesta susreta IT zajednice u Beogradu.

INAT samit nastao je od akronima Innovation Attitude – Innovativni stav da bi se omogućilo posetiocima programa da steknu nova znanja o informacionim tehnologijama, pronađu nove poslovne partnere, umreže se sa izuzetnim ljudima i saznaju iz prve ruke savete od dokazanih IT profesionalaca.

Tokom trećeg INAT samita dobićete odgovore na neka od sledećih pitanja: kako su stručnjaci sa Balkana razvili IT biznis u jugoistočnoj Aziji i kako po dolasku iz Evrope počeli azijsku karijeru u globalnim IT kompanijama?

Upoznaćete i Mišel Mesinu, osnivačicu globalne konsultantske firme za razvoj strategije – Explora International koja se nalazi u San Francisku. Trenira startapove, ali i korporacije tako da podstaknu inovacije u svojim timovima i stvore nove biznis modele, o čemu će govoriti na INAT samitu u Beogradu. Koautorka je bestselera ,,Dekodiranje Silicijumske doline – vodič insajdera’’  u kojoj piše o najboljim praksama za rast i skaliranje kompanija koje se nalaze u Silicijumskoj dolini, kao i koja pravila bi mogla i trebalo da budu prekršena prilikom izgradnje globalnog poslovanja.

Filip Danić, softverski inženjer u SpiceFactory, govoriće kako zaista izgleda pravljenje četbota i zašto bi trebalo da istražite taj medij za svoj sledeći projekat.

Darko Mesaroš iz kancelarije Amazona u Berlinu, navešće kako različiti profili zaposlenih u kompanijama mogu primeniti Amazonov reverse engineering proces za inovacije. Takođe, Darko i Uri Elibajev iz Izraela objasniće na koji način menadžeri i osnivači startapa mogu da koriste mašinsko učenje i veštačku inteligenciju u digitalnim procesima.

Majk Olsen, izvršni direktor kompanije Proctorio koja širi inženjerski tim u Beogradu, govoriće kako uz napredne tehnologije: mašinsko učenje i prepoznavanje lica, može da se utvrdi identitet onih koji polažu ispite verodostojno. Čućemo od Majka i u društvu Marka Kažića, osnivača Zamphyr-a, kakva je budućnost inženjerskog obrazovanja da bilo u skladu sa digitalnim društvom i velikim promenama na tržištu rada.

Jedan deo konferencije posvećen je temama iz oblasti psihologije uspeha u okviru kojih će se diskutovati o razvoju, efikasnosti i inovativnosti IT timova koji rade u različitim vremenskim zonama i moraju da se pridržavaju zadatih rokova.

Takođe, biće reči i o brendiranju poslodavaca na tržištu – naime, govornici će nuditi rešenja za privlačenje i unapređenje talentovanih ljudi u biznisu čime se i HelloWorld aktivno bavi.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga