Novosti sajta

Sajt čije boje ponosno branimo težak je oko 1.5 milion linija koda, a tako je lagan za korišćenje. Graditi i unapređivati sajt za zapošljavanje podrazumeva kontinuirano osluškivanje potreba korisnika i umeće kilometarskog hoda u korisničkim cipelama. Mi smo istrčali nekoliko IT maratona.

Čekaš pravu priliku? Potraži posao među 1400 oglasa na HelloWorld.rs

1 min    0

Na HelloWorl.rs trenutno je dostupno više od 1400 prilika za zapooslenje! Najveća ponuda poslova je u oblasti Programiranja, Sistemske administracije, Menadžmenta i QA. Poslodavci najviše traže kandidate sa iskustvom, pa je tako najveća ponuda za meriode i zatim seniore, a manja za juniore. Zato za početnike imamo poseban nedeljni presek oglasa za posao.   (više)

Želiš promenu? Pogledaj ponudu IT poslova na HelloWorld.rs!

1 min    0

Ako ti se čini da je “komšijina trava zelenija” i da je tvojim kolegama u drugim firmama bolje nego tebi na trenutnom radnom mestu, na pravoj si adresi – pogledaj nedeljni presek oglasa i pronađi priliku za sebe. Uz to, saznaj dodatne informacije o poslodavcu koji ti je interesantan u rubrici IT Insajder. (više)

Ugrabi priliku: pronađi novi posao na HelloWorld.rs!

1 min    0

Na sajtu HelloWorld.rs trenutno te čeka 1408 prilike za zaposlenje! Najviše ih je u kategoriji Programiranje, Sistemska administracija, zatim Menadžment, QA i Podrška. (više)

Rekordna poseta sajtu HelloWorld.rs u martu!

1 min    2

U februaru smo slavili 6. rođendan, a sada slavimo rekordne brojeve. Da HelloWorld.rs nije slučajno najveća domaća IT zajednica i vodeći sajt za zapošljavanje IT kandidata, pokazuju poseta, broj novih korisnika, konkurisanja kao i broj objavljenih oglasa za posao u martu. (više)

01.04.2021.

Sve što je važno za juniore na jednom mestu – HelloJunior kategorija na blogu!

1 min    0

Ni u jednoj oblasti nije lako biti početnik. Imaš puno pitanja, ne znaš kome da ih postaviš, vrebaš prilike na svakom koraku, a one nikako da se pojave, nisi siguran koja oblast rada, koje tehnologije su za tebe pravi izbor... (više)

Dosta ti je posla koji radiš? Potraži novi među 1400 oglasa na HelloWorld.rs

1 min    0

Na sajtu HelloWorld.rs nalazi se 1409 prilika za zaposlenje, pri čemu je u prethodnoj nedelji objavljeno 137 novih poslova.  (više)

26.03.2021.

Pronađi posao po svojoj meri: Više od 1400 oglasa za posao čeka te na HelloWorld.rs

1 min    0

HelloWorld.rs nije slučajno najveća baza IT oglasa! Na sajtu te čeka više od 1400 otvorenih pozicija, a u proteklih nedelju dana objavljeno je 240 novih poslova.  (više)

19.03.2021.

 1 2 Sledeća 
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška