IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Geekstone najavljuje povratak sa letnje pauze i sledeći događaj “Geekstone Heroes Talks“

Trg Slobode 7, Zrenjanin
Udruženje Geekstone, nakon letnje pauze, nastavlja sa organizovanjem besplatnih mini konferencija po Srbiji i poziva sve zainteresovane IT entuzijaste da se pridruže na narednom događaju “Geekstone Heroes Talks”. Sledeći u nizu događaja, zakazan je za 12. oktobar u Startit centu Zrenjanin. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka. (više)
ZAVRŠENO

U susret prvom HR4IT klubu

Internacionalnih brigada 9, 11000 Beograd
Prvi HR4IT klub, događaj namenjen svima u koji rade u IT industriji, održaće se 11.  oktobra u hotelu Crystal u Beogradu. (više)
ZAVRŠENO

Embedovani softver u mobilnom svetu ⁠— panel diskusija

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Panel diskusija će biti održana u četvrtak, 10. oktobra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad. (više)
ZAVRŠENO

Da li je tehnička pozadina potrebna da bi se vodio tim?

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Panel diskusija „Game of Teams: Da li je tehnička pozadina potrebna da bi se vodio tim”, održava se u Startit Centru Novi Sad, u četvrtak, 03. oktobra. Početak panela je zakazan za 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Evolucija novca - meetup o kriptovalutama

Korzo 1, Subotica
U Startit Centru Subotica/Infostud Hub-u održava se prvi meetup u sklopu serije predavanja, u saradnji sa Bitcoin Asocijacijom Srbije. Predavanje je zakazano za četvrtak, 26. septembar, sa početkom u 19:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Panel diskusija: Izazovi testiranja u agilnom okruženju

Milutina Milankovića 9đ, Novi Beograd
U sredu, 25. septembra, Endava će biti domaćin panel diskusije „Izazovi testiranja u agilnom okruženju“. Kako će panel diskusija pokriti i pitanja vezana za specifičnosti ovakvog okruženja, neophodna znanja i veštine, ali i najbolje primere iz prakse i stečena iskustva, ovaj događaj može biti veoma koristan za testere, programere, IT inženjere ili vođe projekata, bez obzira na kojim tehnologijama rade. (više)
ZAVRŠENO

Freelance Meetup #2

Karađorđeva 27, Šabac
Na redu je drugo okupljanje freelancera u Startit Centru Šabac. Meetup se održava u utorak, 24. septembra, sa početkom od 18:00 časova. Nakon inicijalnog okupljanja, zajednica će ovog puta imati priliku da istraži dalje oblike saradnje, ali i da njeni članovi podele sa drugima rešenja nekih čestih izazova u online poslovanju. (više)
ZAVRŠENO

Armada JS - prva full-stack JavaScript konferencija u Novom Sadu

Sentandrejski put 11, Novi Sad
Prva full-stack JavaScript konferencija u Srbiji - Armada JS najavljena je za 19. i 20. septembar, a održava se u bioskopu Cinestar u Novom Sadu. Događaj će okupiti stručnjake iz evropskog i svetskog JavaScript development sveta, a ulaznicu možete da obezbedite već sad, jer su karte za konferenciju u prodaji. (više)
ZAVRŠENO

Kako do prvog posla u IT sektoru?

Korzo 1, Subotica
U četvrtak, 19. septembra, Startit Centar Subotica je domaćin meetup-a na temu prvog posla u IT sektoru. Publici će se predstaviti Damir Tahiri, a njegovo predavanje je zakazano za 18:00 časova. (više)
Prva  Prethodna 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška