IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Tehnike za ubrzavanje učitavanja web stranica i poboljšanje sveukupnog korisničkog doživljaja

Savska 5, Beograd
Koliko dugo će korisnici ostati na web stranici pre odlaska? Studija potvrđuje — ne baš dugo. Prvih deset sekundi na web stranici je presudno za korisnike da odluče da li će ostati na stranici ili otići u potpunosti. Više o ovoj temi, saznaćete u beogradskom Startit Centru, u ponedeljak, 16. septembra, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Internacionalni hakerski kongres “BalCCon2k19 – UNCHARTED WATERS”

Hajduk Veljkova 11, Novi Sad
Od 13. do 15. septembra 2019. godine u Kongresnom Centru Novosadskog sajma biće predstavljene brojne prezentacije, radionice kao i predavanja iz oblasti bezbednosti računarskih sistema, poput zaštite privatnosti na internetu, slobodnog softvera, programskih jezika, razvoja aplikacija i brojnih drugih. Predavači su poznati i priznati pripadnici hakerskih zajednica iz celog sveta.  (više)
ZAVRŠENO

Da li se tvoj karijerni put završava kada se umoriš od kucanja koda?

Ljutice Bogdana 9, Beograd
U sredu, 11. septembra, sa početkom u 18:00 časova u kompaniji HOOLOOVOO se nastavljaju razgovori na škakljive teme. Na panelu “Šta nakon što se umoriš od kucanja koda?” govoriće Zoran Ševarac, Ivan Aksentijević i Miloš Knežević. (više)
ZAVRŠENO

R u analitici semantičkog veba: slučaj Wikidata

Savska 5, Beograd
Novi R-Ladies meetup se ovaj put bazira na temu korišćenja R jezika u analitici semantičkog veba kroz praktičan primer — Wikidata. Ovaj meetup će se održati u sredu, 11. septembra u Startit Centru Beograd, sa početkom od 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Četiri dinamike agilnosti koje svaki Scrum Master i lider treba da zna

Savska 5, Beograd
Agile Serbia organizuje meetup u Startit Centru Beograd, u utorak, 10. septembra, sa početkom u 18:00 časova. Tema „Četiri dinamike agilnosti koje svaki Scrum Master i lider treba da zna”, će biti obrađena u saradnji sa Miljanom Bajićem, sertifikovanim Scrum trenerom i Agile stručnjakom iz SAD-a. (više)
ZAVRŠENO

Agile Humans Lean Coffee Meetup

Savska 5, Beograd
Ovaj format okupljanja ima definisanu strukturu, ali bez utvrđenih tema. Održaće se u četvrtak, 05. septembra u beogradskom Startit Centru, sa početkom u 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

C++ meetup — prelazak iz embeded programiranja u gamedev

Balkanska 44, Beograd
Ako ste iskusni u C++ tehnologiji, pa čak i ako ste početnik, imaćete priliku da prisustvujete Cpp Meetup-u pod nazivom Chasing Bugs and Llamas. Ovaj događaj je zakazan za 04. septembar, u Ubisoft Beograd studiju, sa početkom u 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

Deset principa za dobar dizajn

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Na predavanju, u Startit Centru Novi Sad, će se pričati o primerima vodećih firmi koje prate Diterove principe i zašto su uspešne zbog toga. Predavanje se održava 04. septembra, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Golang Serbia meetup #7

Savska 5, Beograd
U Startit Centru Beograd će se održati sedmi Golang Serbia meetup na kom će se raditi na kreiranju ekstenzija za Kubernetes u Go-u. Meetup je zakazan za 02. septembar, sa početkom u 18:00 časova. (više)
Prva  Prethodna 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška