IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Raspberry Pi - o čemu se tu zapravo radi?

Karađorđeva 27, Šabac
Predavanje o različitim mogućnostima korišćenja uređaja Raspberry Pi će se održati u Startit Centru Šabac, u četvrtak, 01. avgusta, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Siggraph 2019 - konferencija posvećena kompjuterskoj grafici

Omladinski trg 17, Vršac
U sredu, 31. jula, sa početkom u 18:00 časova, u Startit Centru Vršac, održaće se meetup gde će se publici predstaviti CTO Nira.app-a Dario Manesku. Nira.app je jedan od 10 projekata u svetu koji su izabrani da na Siggraph 2019 imaju live demo i prezentaciju i okviru Real-time Live! kategorije.  (više)
ZAVRŠENO

Meetup o kvantno inspirisanoj veštačkoj inteligenciji

Savska 5, Beograd
Meetup o veštačkoj inteligenciji će se održati u petak, 26. jula, u beogradskom Startit Centru, sa početkom u 18:00 časova. Tema predavanja je najnoviji projekat na kojem Dr Borislav Agapiev radi, a tiče se kvantno inspirisane veštačke inteligencije. (više)
ZAVRŠENO

Korisničke priče: povratak na početak

Savska 5, Beograd
Predavanje koje se vraća na osnove i definiciju korisničke priče će se održati u Startit Centru Beograd, u četvrtak, 25. jula, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

"Dizajn komitet" UX dizajn tribina

Savska 5
Kako nastaje i zašto je nepoželjan konsenzus u dizajnu, saznaćete u sredu, 24. jula, u Startit Centru Beograd, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Demistifikacija mašinskog učenja

Korzo 1, Subotica
U utorak, 16. jula, sa početkom u 18:00 časova, održaće se meetup na temu mašinskog učenja, u Startit Centru Subotica. Predavanje je namenjeno svakome ko je zainteresovan za mašinsko učenje, a biće održano na engleskom jeziku. (više)
ZAVRŠENO

Svakodnevni JS kroz svakodnevni React: bez slajdova, samo kod

Korzo 1, Subotica
U četvrtak, 11. jula, u Startit Centru Subotica, održaće se meetup na kom će Dražen Buljovčić kroz kodove, koristeći React, predstaviti JS. Početak događaja je rezervisan za 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Prvi indie game development meetup

Miroslava Antića 5, Novi Sad
U četvrtak, 11. jula, Startit Centar Novi Sad će biti domaćin prvog indie game development meetup-a, sa početkom u 18:00 časova. Na ovom meetup-u posetioci će imati priliku da čuju tri predavanja, a nakon predavanja će moći da ostanu da se druže uz osveženje i deljenje game dev iskustva. (više)
ZAVRŠENO

Panel diskusija - Deset izazova mašinskog učenja

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Za sve ljubitelje mašinskog učenja, u utorak 09. jula, u 18:00 časova, održava se panel diskusija kroz osvrt na sve ono što se koristi pri radu u projektima. Panel će se održati u Startit Centru Novi Sad. (više)
Prva  Prethodna 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška