IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Lean, Kanban i strateško planiranje

Savska 5
Lični Kanban (engl. Personal Kanban) je jedinstven način organizovanja i planiranja ličnih poslova i zadataka, koji se, s razlogom, pokazao kao daleko efikasniji od standardnih “to do” listi. Više o ovoj temi ćete čuti u beogradskom Startit Centru, u petak, 07. juna, sa početkom u 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

Leading SAFe drugi put u Srbiji – Sertifikovani trening skaliranja agilnih metodologija u kompaniji

Kneza Miloša 5, Beograd
Agilno se danas primenjuje na nivou timova, ali i na nivou čitavih kompanija (agilne kompanije). Neke kompanje su nastale kao agilne i lakše se nose sa uvođenjem agilnih procesa, a mnoge prelaze iz tradicionalne na agilnu organizaciju rada i potreban im je model agilne tranzicije. Takvi modeli se zovu skalirani agilni modeli (Scaled Agile) i ima ih nekoliko u svetu. (više)
ZAVRŠENO

Open Day for Engineers

Milutina Milankovića 9đ, Novi Beograd
Jednom godišnje kancelarija kompanije Endava u Beogradu otvara svoja vrata za sve zainteresovane inženjere koji žele da saznaju više o kompaniji, projektima na kojima radi i tehnologijama koje u radu koristi. Drugi po redu “Open Day for Engineers” biće organizovan u četvrtak, 06. juna od 18 časova u Endavi. (više)
ZAVRŠENO

BEST Beograd otvara vrata za nove članove

Kraljice Marije 16, Beograd
Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd otvara vrata za nove članove. Ukoliko želite da razvijete nove veštine i sposobnosti, da proširite svoju zonu komfora, da volontirate na zanimljivim projektima, družite se, putujete i upoznajete nove ljude i kulture širom Evrope - pridružite se! Prezentacija organizacije će se održati 06. juna u 18:00 časova, na Mašinskom fakultetu. (više)
ZAVRŠENO

Test Automation Dan

Kralja Milana 10, Beograd
U okviru edukativnog projekta QAITive zajednice QA Srbija, organizuje se profesionalni događaj pod radnim naslovom „Test Automation Day“. Biće to odlična prilika za sve one koji žele nešto novo da nauče i tako doprinesu razvoju svoje karijere. Održaće se u subotu, 01. juna, u ICT hub-u u Beogradu, sa početkom u 11:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

"Angular goes Native" meetup

Tošin bunar 272, Novi Beograd
TNation kompanija organizuje 31. maja  Meetup na temu: "Angular goes Native - Kako možemo kreirati rešenja za sve platforme iz jedne kodne baze". (više)
ZAVRŠENO

Konferencija “Primene veštačke inteligencije“ na ETF-u

Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd
In Centar zajedno sa organizacijom SUETF sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu organizuje konferenciju pod nazivom „Primene veštačke inteligencije u robotici, preduzetništvu i industriji video igara“. Događaj će se održati u četvrtak, 30. maja, u svečanoj sali Elektrotehničkog fakulteta, u trajanju od 17:00 do 21:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

DaFED #55

Sutjeska 2, Novi Sad
Pedeset i peti DaFED susret je posvećen SEO optimizaciji. Predavanje će se održati u četvrtak, 30. majau Amfiteatru na Spensu sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

WordPress meetup u Novom Sadu #21

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Tokom ovog susreta, imaćete priliku da čujete dva uzbudljiva predavanja, koja neće biti isuviše tehnička ali će naginjati više ka dubinskom razumevanju WordPress-a. Ovaj 21. meetup će se održati u Startit Centru Novi Sad, u sredu, 29. maja, sa početkom u 18:00 časova. (više)
Prva  Prethodna 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška