IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Kada Design Thinking sretne Agile...

Kralja Milana 10, Beograd
Mogu li ove metodologije da rade jedna bez druge ili su “sudbinski vezane”? Sintagma "sudbinski vezano" označava veoma uspešnu kombinaciju dvoje ljudi ili dve stvari, a upravo o temi odnosa između Design Thinking i Agile metodologija će se pričati u četvrtak, 27. juna, u 18:00 časova, na adresi ICT Hub-a Playground. (više)
ZAVRŠENO

Novi Sad AI #6

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Organizacija Novi Sad AI je ovaj put promenila koncept događaja i stavila fokus na investicije u industriji veštačke inteligencije. Njihov, šesti po redu, događaj će se održati u četvrtak, 27. juna sa početkom u 18:00 časova, u Startit Centru Novi Sad. (više)
ZAVRŠENO

SGA Game ART meetup

Savska 5, Beograd
Svi koji se bave Game Art-om ili su zainteresovani za tu oblast, pozvani su da prisustvuju predavanju u Startit Centru Beograd, u četvrtak, 27. juna, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

#22 WordPress meetup u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
U novosadskom Startit Centru se održava novi WordPress meetup, u sredu, 26. juna, sa početkom u 19:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

SHack Novi Sad VR Hakaton

Đorđa Rajkovića 6b, Novi Sad
SHack Novi Sad VR Hakaton će biti održan od 26. do 28. juna u kulturnoj stanici Svilara. Svi učesnici koji se prijave za hakaton potrebno je da isplaniraju, dizajniraju i kreiraju prototip za smart digitalna rešenja društvenih izazova. (više)
ZAVRŠENO

Kako da napravite i uspešno plasirate video igru?

Korzo 1, Subotica
Infostud Hub/Startit Centar Subotica će ovog četvrtka, 20. juna, biti domaćin meetup-a na kom ćete moći da čujete kako uopšte izgleda to kada započinju svoj projekat pravljenja video igre. Predavanje je zakazano za 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Prvi R-Ladies Novi Sad Meetup

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Prvo okupljanje novoosnovane zajednice R-Ladies Novi Sad će se održati u Startit Centru Novi Sad, u četvrtak, 20. juna, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Na koje načine možete da se bavite WP-om i Dropshipping-om?

Karađorđeva 27, Šabac
Šabački Startit Centar je, u sredu, 19. juna, rezervisan za izlaganje na temu različitih načina bavljenja WordPress-om i Dropshipping-om. Predavanje će se održati sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Meetup o cyber bezbednosti

Savska 5, Beograd
Predavanje, u trajanju od sat vremena, će se održati u beogradskom Startit Centru, u utorak, 18. juna, sa početkom u 18:00 časova. Prisutni će steći šansu da se iz prve ruke informišu o osnovnim pojmovima informacione bezbednosti, ali i da se bilže upoznaju sa ranjivostima, pretnjama, rizicima i vrstama napada na ljude i kompanije. (više)
Prva  Prethodna 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška