IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Okupljanje AWS User Group zajednice u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Drugo okupljanje AWS User Group zajednice će se održati u Startit Centru Novi Sad, u utorak 14. maja, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Napredni WordPress kurs u Zrenjaninu

Trg slobode 7, Zrenjanin
Petonedeljni Woocommerce WordPress kurs će se održavati tri puta nedeljno u periodu od 13. maja do 12. juna u zrenjaninskom Startit Centru. Polaznici imati prilike da steknu sva neophodna znanja kako da naprave uspešnu i funkcionalnu web prodavnicu na WordPress platformi. (više)
ZAVRŠENO

Mini-konferencija Cloud Engineering Dan

Savska 5, Beograd
Mini-konferencija namenjena svim inženjerima i inženjerkama koji se bave razvojem software-a u “oblaku”, sa posebnim naglaskom na Java jezik i ekosistem oko njega. Konferencija će se održati u subotu, 11. maja, u beogradskom Startit Centru, sa početkom od 11:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

Code AI programersko takmičenje

Španskih boraca 3. Beograd
Inicijativa LazyBrain nakon serijala Tech priča i uspešne saradnje sa Googlom na projektu “Hash Code”, organizuje takmičenje Code AI. Događaj će okupiti mlade inženjere koji će imati priliku da testiraju svoje veštine u rešavanju realnog problema iz industrije. Takmičenje se održava u Beogradu, u subotu, 11. maja, sa početkom u 10:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Besplatan dvomesečni kurs programiranja u Inđiji

Vojvode Stepe 4, Inđija
Tokom dva meseca, koliko je planirano trajanje kursa programiranja, dva predavača i šesnaest učesnika će proći kroz ceo proces osmišljavanja i razvijanja mobilne aplikacije u React Native-u. Kurs počinje u subotu, 11. maja, u 10:00 časova, u Startit Centru Inđija. (više)
ZAVRŠENO

Prvo okupljanje Software Crafting Serbia zajednice

Savska 5. Beograd
Prvo u nizu planiranih okupljanja Software Crafting Srbija zajednice će se održati u sredu, 08. maja, u beogradskom Startit Centru, sa početkom u 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

Žene u oblasti Data Science

Korzo 1, Subotica
Cilj inicijative "The Women in Data Science" je, da u oblasti Data Science, inspiriše i obrazuje ljude širom sveta, bez obzira na pol, kao i da podrži žene u ovoj oblasti. Svi zainteresovani su pozvani na konferenciju, 25. aprila, u Infostud Hub-u, u Subotici, od 12:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Content Insights – priča o startup-u sa globalnim ambicijama

Kralja Milana 10, Beograd
Nakon uspešne inicijative MarTech Challenge koju je pokrenula Direct Media United Solutions, na redu je drugi susret koji će se održati u sredu, 24. aprila, u ICT Hub-u Playground u Beogradu, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

NS JS #7

Vojvođanskih brigada 28, Novi Sad
Sedmo okupljanje JavaScript zajednice u Novom Sadu, održava se u sredu, 24. aprila, u prostorijama Poslovnog inkubatora, sa početkom u 18:00 časova. (više)
Prva  Prethodna 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška