IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Prvi R-Ladies Novi Sad Meetup

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Prvo okupljanje novoosnovane zajednice R-Ladies Novi Sad će se održati u Startit Centru Novi Sad, u četvrtak, 20. juna, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Na koje načine možete da se bavite WP-om i Dropshipping-om?

Karađorđeva 27, Šabac
Šabački Startit Centar je, u sredu, 19. juna, rezervisan za izlaganje na temu različitih načina bavljenja WordPress-om i Dropshipping-om. Predavanje će se održati sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Meetup o cyber bezbednosti

Savska 5, Beograd
Predavanje, u trajanju od sat vremena, će se održati u beogradskom Startit Centru, u utorak, 18. juna, sa početkom u 18:00 časova. Prisutni će steći šansu da se iz prve ruke informišu o osnovnim pojmovima informacione bezbednosti, ali i da se bilže upoznaju sa ranjivostima, pretnjama, rizicima i vrstama napada na ljude i kompanije. (više)
ZAVRŠENO

Konferencija Agile Srbija

Glavna 32, Beograd
Četvrta po redu Agile Serbia Konferencija će ove godine posetiocima predstaviti temu „Agile, In&Beyond IT“. Mesto okupljanja brojnih domaćih i stranih Agile i IT stručnjaka ove godine će biti Madlenianum, u sredu, 12. juna. (više)
ZAVRŠENO

Monitoring performansi aplikacija u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Prvo u nizu predavanja na temu monitoringa performansi aplikacija će se održati u Startit Centru Novi Sad, u utorak, 11. juna, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Abeceda Blockchain-a

Blockchain kao decentralizovana tehnologija prvobitno namenjena tržištu kriptovaluta, već je našla daleko širu primenu u razvoju softvera i digitalnih proizvoda. Znanja iz blockchain tehnologije i veštačke inteligencije sve su potrebnija i traženija, postaju osnov funkcionalne pismenosti savremenog čoveka. (više)
ZAVRŠENO

Proces akvizicije kompanije — iskustva iz IT industrije

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Predavanje na ovu temu će biti održano u dva termina: u Startit Centru u Novom Sadu u ponedeljak, 10. juna u 18:00 časova, a zatim i u Beogradu u četvrtak, 13. juna u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Lean, Kanban i strateško planiranje

Savska 5
Lični Kanban (engl. Personal Kanban) je jedinstven način organizovanja i planiranja ličnih poslova i zadataka, koji se, s razlogom, pokazao kao daleko efikasniji od standardnih “to do” listi. Više o ovoj temi ćete čuti u beogradskom Startit Centru, u petak, 07. juna, sa početkom u 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

Leading SAFe drugi put u Srbiji – Sertifikovani trening skaliranja agilnih metodologija u kompaniji

Kneza Miloša 5, Beograd
Agilno se danas primenjuje na nivou timova, ali i na nivou čitavih kompanija (agilne kompanije). Neke kompanje su nastale kao agilne i lakše se nose sa uvođenjem agilnih procesa, a mnoge prelaze iz tradicionalne na agilnu organizaciju rada i potreban im je model agilne tranzicije. Takvi modeli se zovu skalirani agilni modeli (Scaled Agile) i ima ih nekoliko u svetu. (više)
Prva  Prethodna 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška