IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Konferencija “Primene veštačke inteligencije“ na ETF-u

Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd
In Centar zajedno sa organizacijom SUETF sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu organizuje konferenciju pod nazivom „Primene veštačke inteligencije u robotici, preduzetništvu i industriji video igara“. Događaj će se održati u četvrtak, 30. maja, u svečanoj sali Elektrotehničkog fakulteta, u trajanju od 17:00 do 21:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

DaFED #55

Sutjeska 2, Novi Sad
Pedeset i peti DaFED susret je posvećen SEO optimizaciji. Predavanje će se održati u četvrtak, 30. majau Amfiteatru na Spensu sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

WordPress meetup u Novom Sadu #21

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Tokom ovog susreta, imaćete priliku da čujete dva uzbudljiva predavanja, koja neće biti isuviše tehnička ali će naginjati više ka dubinskom razumevanju WordPress-a. Ovaj 21. meetup će se održati u Startit Centru Novi Sad, u sredu, 29. maja, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Geekstone Heroes Talks u Vršcu

Omladinski trg 17, Vršac
Udruženje Geekstone nastavlja sa organizovanjem besplatnih mini konferencija po Srbiji i poziva sve zainteresovane IT entuzijaste da se pridruže na narednom događaju “Geekstone Heroes Talks”. Sledeći u nizu događaja, zakazan je za 26. maj u Startit centu Vršac.  (više)
ZAVRŠENO

Girls can code hakaton

Tadeuša Košćuška 63, Beograd
U cilju obeležavanja Svetskog dana žena u informaciono-komunikacionim tehnologijama, Met Lab organizuje hakaton pod nazivom "Girls can code". Takmičenje koje traje 24 časa će se održati 25. i 26. maja u prostorijama Metropolitan Univerziteta. (više)
ZAVRŠENO

Konferencija o mašinskom učenju u Subotici

Matije Korvina 17, Subotica
Prva konferencija ovog tipa, u ovom delu Evrope, održaće se 24. i 25. maja u Subotici. Celokupan događaj je okrenut ka tehničkim aspektima i obradi tema kao što su mašinsko učenje, data science i veštačka inteligencija. (više)
ZAVRŠENO

WordPress Panel - "Karijera u WordPress-u"

Savska 5, Beograd
Tokom panela četiri eksperta iz različitih sfera, će pričati o tome kako im je WordPress pomogao da dođu tu gde su sada, i pomoći da otkrijete svoje mesto u WordPress-u, i kako najlakše do njega. Sve što vas zanima o WordPress-u, saznaćete u beogradskom Startit Centru, u sredu, 22. maja, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Programerski poduhvati bez programiranja

Kralja Milana 10, Beograd
ICT Hub u saradnji sa kompanijama IBM i Ingram Micro, organizuje događaj tokom kog će prisutni imati priliku da saznaju šta se sve može uraditi čak iako nemate izražene Data Science veštine. Interaktivno predavanje će se održati u utorak, 21. maja, sa početkom u 18:30 časova, u beogradskom Playground-u. (više)
ZAVRŠENO

#3 Agilne priče u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Treće u nizu Agilne priče, u organizaciji Agile Coaching Srbija, će se održati u Novom Sadu u utorak, 21. maja, sa početkom u 18:00 časova. Ideja ove vrste predavanja je da se putem iznošenja izvesnog problema, prepreke ili teme, zajednički dođe do novih saznanja i izvesnih predloga rešenja. (više)
Prva  Prethodna 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška