IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Budućnost Transporta: Kako UX rešava globalne probleme?

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Prvi susret posvećen budućnosti transporta i značaju UX-a će se održati u sredu, 24. aprila, u novosadskom Startit Centru, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

20. WordPress meetup u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Tokom ovog susreta koji se održava u utorak, 22. aprila, u Startit Centru Novi Sad, učesnici će imati priliku da prodube svoje znanje o WordPress-u, kroz dva uzbudljiva predavanja. Početak predavanja je rezervisan za 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

DaFED #54

Dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad
Pedeset i četvrti DaFED se održava u utorak, 23. aprila, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, sa početkom od 18:00 časova. Ovaj događaj će biti posvećen JavaScript tehnologijama. (više)
ZAVRŠENO

Vaš frižider radi na C++ kao i Mars Rover

Kralja Milana 10, Beograd
Priču o upotrebi C++ programskog jezika u raznim tipovima tzv. embedded uređaja, industrija i domena, imaćete priliku da čujete u utorak, 23. aprila, u ICT Hub Playground u Beogradu, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

#44 Level Up Meetup: Aquanox i njegovi tvorci

Kralja Milana 10, Beograd
U beogradskom Playground-u, u ponedeljak, 22. aprila, CEO studija Digital Arrow iz Novog Sada, govori o pokretanju studija, postavljanju projekta, svom timu i biznisu koji predvodi pri višegodišnjem radu na igri "Aquanox: The Deep Descent". Početak predavanja je zakazan za 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

#14 radionica za razvijanje WordPress tema

Miroslava Antića 2, Novi Sad
U subotu, 20. aprila, u Startit Centru Novi Sad, sledi nova radionica za izradu WordPress tema, sa početkom u 11:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Dan agilne zajednice sa Devonom Morisom

Savska 5, Beograd
U petak, 19. aprila od 10 do 14 časova, nakon CSM i CSPO treninga, u StartIT Centru u Beogradu, Devon Morris, sertifikovani trener Scrum Alliance, poklanja Community Day, svim članovima agilne zajednice u Srbiji u Open Space Technology formatu (OST), na temu “Agilna i lin kultura, anatomija kulturnih vrednosti”. (više)
ZAVRŠENO

Belgrade Youth Fair 2019

Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd
U Beogradu će se 18. i 19. aprila, u prostorijama hotela Metropol Palace, održati peti po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj u regionu, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će oba dana trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo. (više)
ZAVRŠENO

#WPBGD WordPress za početnike

Savska 5, Beograd
Novi format predavanja koji će približiti WordPress početnicima, održaće se u sredu, 17. aprila, u beogradskom Startit Centru, sa početkom od 18:00 časova. (više)
Prva  Prethodna 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška