IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

#3 Agilne priče u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Treće u nizu Agilne priče, u organizaciji Agile Coaching Srbija, će se održati u Novom Sadu u utorak, 21. maja, sa početkom u 18:00 časova. Ideja ove vrste predavanja je da se putem iznošenja izvesnog problema, prepreke ili teme, zajednički dođe do novih saznanja i izvesnih predloga rešenja. (više)
ZAVRŠENO

Konferencija - Digitalna pismenost i transformacija obrazovanja i biznisa

Karađorđeva 27, Šabac
Regionalna konferencija podeljena na celine - o digitalizaciji u obrazovanju i digitalizacija u poslovanju, održaće se u petak, 17. maja, u Šapcu, sa početkom u 10 časova. Konferenciju podržava i finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, sa ciljem edukacije i pozitivnog uticaja na prosvetne radnike i preduzetnike. (više)
ZAVRŠENO

Četvrta Coding Serbia konferencija

Sentandrejski put 11, Novi Sad
Konferencija Coding Serbia se ove godine održava 16. i 17. maja, u BIG CineStar bioskopu u Novom Sadu, dok će 15. maja biti održane dve praktične radionice. Ovaj događaj okuplja internacionalne i domaće IT stručnjake, koji će podeliti svoja znanja i iskustva sa posetiocima. (više)
ZAVRŠENO

Meetup o metodologiji dizajna i verifikacije

Savska 5, Beograd
Aktivnosti u poluprovodničkoj industriji su jedne od najinteresantnijih i najbrže rastućih oblasti u High Tech industriji. Dve prezentacije na ovu temu će se održati u utorak, 14. maja, u Startit Centru Beograd, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Okupljanje AWS User Group zajednice u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Drugo okupljanje AWS User Group zajednice će se održati u Startit Centru Novi Sad, u utorak 14. maja, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Napredni WordPress kurs u Zrenjaninu

Trg slobode 7, Zrenjanin
Petonedeljni Woocommerce WordPress kurs će se održavati tri puta nedeljno u periodu od 13. maja do 12. juna u zrenjaninskom Startit Centru. Polaznici imati prilike da steknu sva neophodna znanja kako da naprave uspešnu i funkcionalnu web prodavnicu na WordPress platformi. (više)
ZAVRŠENO

Mini-konferencija Cloud Engineering Dan

Savska 5, Beograd
Mini-konferencija namenjena svim inženjerima i inženjerkama koji se bave razvojem software-a u “oblaku”, sa posebnim naglaskom na Java jezik i ekosistem oko njega. Konferencija će se održati u subotu, 11. maja, u beogradskom Startit Centru, sa početkom od 11:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

Code AI programersko takmičenje

Španskih boraca 3. Beograd
Inicijativa LazyBrain nakon serijala Tech priča i uspešne saradnje sa Googlom na projektu “Hash Code”, organizuje takmičenje Code AI. Događaj će okupiti mlade inženjere koji će imati priliku da testiraju svoje veštine u rešavanju realnog problema iz industrije. Takmičenje se održava u Beogradu, u subotu, 11. maja, sa početkom u 10:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Besplatan dvomesečni kurs programiranja u Inđiji

Vojvode Stepe 4, Inđija
Tokom dva meseca, koliko je planirano trajanje kursa programiranja, dva predavača i šesnaest učesnika će proći kroz ceo proces osmišljavanja i razvijanja mobilne aplikacije u React Native-u. Kurs počinje u subotu, 11. maja, u 10:00 časova, u Startit Centru Inđija. (više)
Prva  Prethodna 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.