IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Meetup posvećen programskim jezicima Erlang i Elixir

Kralja Milana 10, Beograd
Zajednica Fintech Srbija i kompanija Nutanix Frame će, u četvrtak, 11. aprila, u ICT Hub-u "Playground" u Beogradu, organizovati meetup posvećen Erlang programskom jeziku, kao i njegovoj nadgradnji - programski jezik Elixir. Početak predavanja je zakazan za 18 časova. (više)
ZAVRŠENO

Embedded priče u Zuhlke domu

Bulevar Milutina Milankovića 1ž, Beograd
Novo okupljanje u kompaniji Zühlke Srbija organizuje se 09. aprila, u prostorijama kompanije na Novom Beogradu, sa početkom u 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

Internacionalna konferencija "Umbraco Roadshow Novi Sad"

dr Zorana Điniđića 1, Novi Sad
Kompanija Vega IT Sourcing organizuje internacionalnu konferenciju “Umbraco Roadshow Novi Sad” koja će se održati u ponedeljak 08. aprila od 17:30 časova u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Novom Sadu. (više)
ZAVRŠENO

Razvoj veština za obradu otvorenih podataka u R jeziku

Miroslava Antića 2, Novi Sad
U nedelju, 07. aprila se održava radionica na kojoj će biti prikazano kako se koristi R za pristup podacima sa Portala otvorenih podataka, kao i kako uz pomoć programskog jezika R obaviti efektivnu analizu i vizualizaciju. Radionica počinje u 12 časova u Startit Centru u Novom Sadu. (više)
ZAVRŠENO

Svetski IT eksperti u Novom Sadu - ITkonekt 2019

Hajduk Veljkova 11, Novi Sad
Svetski IT eksperti dolaze u Novi Sad gde će održati predavanja na ITkonekt konferenciji 6. aprila u Master centru. (više)
ZAVRŠENO

Data Science hakaton u beogradskom Startit Centru

Savska 5, Beograd
TeleSign Datathon je takmičenje u okviru koga će timovi imati priliku da rešavaju realne poslovne probleme uz podršku mentora i eksperta. Tema ovogodišnjeg takmičenja je Telco traffic classification. Hakaton će se održati 06. i 07. aprila, u beogradskom Startit Centru. (više)
ZAVRŠENO

Java programeri najtraženiji u Novom Sadu - ITkonekt 2019

Hajduk Veljkova 11, Novi Sad
Drugi po redu sajam zapošljavanja specijalizovan isključivo za IT industriju u Novom Sadu biće održan 6. aprila u Master centru. Ulaz je besplatan, ali je prijava obavezna na www.itkonekt.com. Prošle godine je ITkonekt IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu posetilo čak 1200 IT stručnjaka za dva dana! (više)
ZAVRŠENO

Nacionalno takmičenje u robotici - EUROBOT

dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad
U Rektoratu novosadskog univerziteta 06. aprila, sa početkom u 08:00 časova biće održano 17. po redu nacionalno prvenstvo u robotici. Takmičenje traje do 16 časova, kada se očekuju mečevi za prvo i treće mesto. (više)
ZAVRŠENO

< BIZKOD V4.0 />

Takmičenje namenjeno za sve studente Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici, kao i za sve studente Ekonomskog fakulteta u Subotici, počinje 30. marta u 8 časova, a završava se 31. marta u popodnevnim časovima. Takmičenje traje 24 sata, nakon kraće pauze slede prezentacije projekata pred žirijem. (više)
Prva  Prethodna 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška