IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Žene u oblasti Data Science

Korzo 1, Subotica
Cilj inicijative "The Women in Data Science" je, da u oblasti Data Science, inspiriše i obrazuje ljude širom sveta, bez obzira na pol, kao i da podrži žene u ovoj oblasti. Svi zainteresovani su pozvani na konferenciju, 25. aprila, u Infostud Hub-u, u Subotici, od 12:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Content Insights – priča o startup-u sa globalnim ambicijama

Kralja Milana 10, Beograd
Nakon uspešne inicijative MarTech Challenge koju je pokrenula Direct Media United Solutions, na redu je drugi susret koji će se održati u sredu, 24. aprila, u ICT Hub-u Playground u Beogradu, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

NS JS #7

Vojvođanskih brigada 28, Novi Sad
Sedmo okupljanje JavaScript zajednice u Novom Sadu, održava se u sredu, 24. aprila, u prostorijama Poslovnog inkubatora, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

Budućnost Transporta: Kako UX rešava globalne probleme?

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Prvi susret posvećen budućnosti transporta i značaju UX-a će se održati u sredu, 24. aprila, u novosadskom Startit Centru, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

20. WordPress meetup u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Tokom ovog susreta koji se održava u utorak, 22. aprila, u Startit Centru Novi Sad, učesnici će imati priliku da prodube svoje znanje o WordPress-u, kroz dva uzbudljiva predavanja. Početak predavanja je rezervisan za 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

DaFED #54

Dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad
Pedeset i četvrti DaFED se održava u utorak, 23. aprila, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, sa početkom od 18:00 časova. Ovaj događaj će biti posvećen JavaScript tehnologijama. (više)
ZAVRŠENO

Vaš frižider radi na C++ kao i Mars Rover

Kralja Milana 10, Beograd
Priču o upotrebi C++ programskog jezika u raznim tipovima tzv. embedded uređaja, industrija i domena, imaćete priliku da čujete u utorak, 23. aprila, u ICT Hub Playground u Beogradu, sa početkom u 18:00 časova. (više)
ZAVRŠENO

#44 Level Up Meetup: Aquanox i njegovi tvorci

Kralja Milana 10, Beograd
U beogradskom Playground-u, u ponedeljak, 22. aprila, CEO studija Digital Arrow iz Novog Sada, govori o pokretanju studija, postavljanju projekta, svom timu i biznisu koji predvodi pri višegodišnjem radu na igri "Aquanox: The Deep Descent". Početak predavanja je zakazan za 18:30 časova. (više)
ZAVRŠENO

#14 radionica za razvijanje WordPress tema

Miroslava Antića 2, Novi Sad
U subotu, 20. aprila, u Startit Centru Novi Sad, sledi nova radionica za izradu WordPress tema, sa početkom u 11:00 časova. (više)
Prva  Prethodna 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.