IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

"Hooked model" - Koja se tehnologija krije iza društvenih mreža?

Trg slobode, Zrenjanin
Da li ste nekada uhvatili sebe kako "trošite sate" na društvenim mrežama? Sledećeg petka, 24. marta će se održati predavanje o tehnologiji koja stoji iza društvenih mreža i šta nas to tera da ih opet iznova pretražujemo. (više)
ZAVRŠENO

KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

Trg Dositeja Obradovića 6, Novi Sad
Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad, uz podršku Fakulteta tehničkih nauka, organizuje KONTEH Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, po jedanaesti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 22. i 23. marta 2017. godine. Sajam studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta nudi mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji. (više)
ZAVRŠENO

JobPrep - radionica za studente

Savska 5, Beograd
Ukoliko završavate studije u oblasti informacionih tehnologija, a još uvek niste sigurni da li je vaš CV primamljiv poslodavcima i kako zapravo teku stvari na samom intervjuu za posao? Članovi studentske organizacije Matematičkog fakulteta ─ Omikron organizuju nešto za vas! :) Projekat pod nazivom „JobPrep”, održaće se 18. i 19. marta u zgradi StartIT Centra. (više)
ZAVRŠENO

Unity Meetup #2: VRli Novi Sad i njegove priče

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Sledeći Unity meetup održaće se u Novom Sadu, 17. marta u 19 časova, u Startit Centru. (više)
ZAVRŠENO

Rails Girls besplatna radionica programiranja u Nišu

Davidova 2a, Niš
Posle niza uspešnih radionica održanih u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu, Rails Girls zajednica dolazi u Niš! U Deli prostoru će se 11. i 12. marta održati prve besplatne radionice programiranja namenjene devojkama. (više)
ZAVRŠENO

Inđija - kurs pravljenja sajtova za nezaposlene

Vojvode Stepe 2, Inđija
U Inđiji se peti put po redu održava besplatan kurs pravljenja sajtova za nezaposlene. Prijave su otvorene do 3. marta, a obuka će početi 8. marta. (više)
ZAVRŠENO

Vizuelizacija visoko-dimenzionih genomskih podataka uz pomoć t-SNE

Omladinskih brigada 90g, Beograd
Vizuelizacija genomskih podataka uz pomoć t-Distributed Stochastic Neighbor Embedding (t-SNE) metode biće tema novog BelgradeR meetupa koji se održava 28. februara. (više)
ZAVRŠENO

DaFED radionica sa osnivačem Smashing Magazine-a

Mite Ružića 2/5, 21000 Novi Sad
Vitaly Friedman, osnivač i glavni urednik Smashing Magazine-a, vodećeg onlajn časopisa o veb dizajnu i developmentu, u saradnji sa udruženjem DaFED, održaće celodnevnu radionicu na temu “Nove avanture responsive veb dizajna”, 25. februara u Novom Sadu. Radionica se ne bavi osnovama, već naprednim tehnikama koje se koriste u responsive dizajnu. (više)
ZAVRŠENO

Telenor Hackaton - Chatbot

Omladinskih brigada 88, Beograd
Telenor Hackathon je takmičenje koje će se organizovati u subotu, 25. februara, s početkom u 10.00h i trajaće do 00.00h. Tema Hakatona je razvoj Chatbota. (više)
Prva  Prethodna 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška