IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Blockchain hakaton u Beogradu

Savska 5, Beograd
Krajem avgusta u Startit Centru Beograd organizovaće se prvi hakaton u Srbiji sa blockchainom kao glavom temom. Počev od petka 25. avgusta pa do nedelje 27. avgusta, učesnici će se takmičiti praveći proof-of-concept proizvode bazirane na blockchainu u roku od 48 sati. (više)
ZAVRŠENO

Okupljanje Laravel zajednice

Savska 5
Laravel zajednica okupiće se po šesti put, a prisutni će imati priliku da upoznaju lokalne PHP-ovce i čuju na čemu oni trenutno rade i šta su dobre prakse koje primenjuju. Meetup će se održati 23. avgusta u Startit Centru Beograd sa početkom u 18 časova. (više)
ZAVRŠENO

Druga Git radionica

Savska 5, Beograd
Besplatna Git radionica će se održati 20. avgusta sa početkom u 11 časova u Startit Centru Beograd. Cilj radionice jeste predstavljanje i instalacija gita, pravljenje naloga na GitHubu kao i prolazak kroz osnove razvoja projekta u lokalu. (više)
ZAVRŠENO

UX radionica za decu

Savska 5, Beograd
Prva besplatna UX radionica za decu će se održati 11. avgusta sa početkom u 12 časova u Startit Centru Beograd. (više)
ZAVRŠENO

Kurs „Uvod u svet programiranja"

Kralja Milana 10, Beograd
ICT Hub u saradnji sa Udruženjem za promociju kreativnog razmišljanja „Mali kliker“ organizuje letnji kurs „Uvod u svet programiranja“ od 7. avgusta do 10. septembra.  (više)
ZAVRŠENO

Portfolio review sa Harvijem Bundom

Teodora Drajzera 27, 11040 Beograd
Eipix Academy u petak, 4. avgusta od 18 časova  organizuje portfolio review sa Harvijem Bundom u prostorijama kompanije Eipix Entertainment u Beogradu. (više)
ZAVRŠENO

Prvi koraci u Gitu

Savska 5, Beograd
Besplatna radionica u Startit Centru Beograd će se održati 30. jula sa početkom u 10 časova. Kroz petočasovnu radionicu, učesnici će imati priliku da steknu funkcionalno znanje za rad sa Gitom. (više)
ZAVRŠENO

Primena agilnih metodologija

Kralja Milana 10, Beograd
30Hills i ICT Hub organizuju seriju besplatnih treninga na temu agilnih metologija, 26. jula u prostorijama ICT Hub-a (Playground), a mogu se prijaviti svi mladi preduzetnici koji su nedavno pokrenuli biznis. Cilj  treninga je da obuče stotinu mladih preduzetnika za korišćenje agilnih metodologija, a kako bi omogućili brži i kvalitetniji razvoj domaćih startapova. (više)
ZAVRŠENO

UX bez UI-a - put ka humanizovanoj interakciji sa kompjuterom

Savska 5, Beograd
UX događaj na kome ćemo otkriti kako možemo poboljšati korisničko iskustvo dizajnirajući aplikacije koje će imati fokus na humanizovanoj interakciji korisnika sa kompjuterom i uklanjaju ekrana kao prepreke će se održati 26. jula u Startit Centru Beograd, sa početkom u 18 časova.  (više)
Prva  Prethodna 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška