IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Telenor Hackaton - Chatbot

Omladinskih brigada 88, Beograd
Telenor Hackathon je takmičenje koje će se organizovati u subotu, 25. februara, s početkom u 10.00h i trajaće do 00.00h. Tema Hakatona je razvoj Chatbota. (više)
ZAVRŠENO

DaFED#48 Special

Dr Zorana Đinđića bb, Novi Sad
Ovogodišnji niz DaFED okupljanja počinjemo sa posebnom verzijom događaja, tzv. DaFED Special karakterističnim po tome što se održava u vanrednom terminu i gostovanju svetski poznatog stručnjaka Vitalija Fridmana, suosnivača i glavnog urednika Smashing Magazine-a.  (više)
ZAVRŠENO

6. #WPNiš meetup

Davidova 2a, Niš
U sredu, 22.februara 2017. godine, sa početkom u 18:00h u Deli prostoru, održaće se šesti WordPress meetup. Prisutni će imati prilike da čuju mnoštvo korisnih i interesantnih informacija i saveta stručnjaka iz ove oblasti. (više)
ZAVRŠENO

Četvrti Golang meetup u Beogradu

Savska 5, Beograd
Četvrti Golang meetup održaće se 22. februara u 18 časova u beogradskom Startit Centru, na kojem ćete čuti dva predavanja o Mainfluxu i pisanju sopstvenog programskog jezika. (više)
ZAVRŠENO

Osnove Pythona i upotreba u bioinformatici

Omladinskih brigada 90g, Beograd
Dva meetupa u organizaciji Seven Bridgesa održaće se u Beogradu 21. februara i u Novom Sadu 22. februara. Oba događaja imaju isto startno vreme, u 18 časova. Fokus ovih događaja je širenje znanja o mogućnostima programskog jezika Python. (više)
ZAVRŠENO

Unity #21

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Sledeći Unity meetup održaće se u petak, 17. februara, u 19 časova u beogradskom ICT Hubu. Tema su Edukativne igre.  (više)
ZAVRŠENO

Dizajn meetup - Beograd

Savska 5, Beograd
U četvrtak, 16. februara sa početkom u 18 časova održaće se novi dizajn meetup u Startit Centru Beograd na kojem će Ivana Radmanovac govoriti o mini dnevnim projektima koji podstiču opštu kreativnost.  (više)
ZAVRŠENO

Novi WordPress meetup u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
U sredu 15. februara sa početkom u 18 časova, održaće se još jedan WordPress meetup u novosadskom Startit Centru. Bezbednost WP sajtova, proces izrade i razvoj tema biće predmet ovog okupljanja. Prijave su obavezne! :) (više)
ZAVRŠENO

Deep web konferencija

Savska 5, Beograd
Šta je to deep i dark web i na koje sve načine možete da koristete internet za prikupljanje informacija? Odgovore na ova pitanja saznajte u subotu 11. februara u Startit Centru Beograd, sa početkom u 11 časova.  (više)
Prva  Prethodna 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška