21.03.2023. ·
1 min

2 Ključna Servisa Sada su Dostupna Svim Google One Članovima

2 Ključna Servisa Sada su Dostupna Svim Google One Članovima

Google One je najpopularniji pretplatnički servis ove kompanije jer pruža prednosti kao što su dodatni cloud prostor za skladištenje podataka koji vlasnicima Android uređaja dozvoljava da smeste fajlove, slike i video, a uskoro će postati još bolji. 

Google je najavio da proširuje svoj VPN by Google One servis na sve pretplatnike, bez obzira na to koji paket koriste. 

VPN servis prethodno je bio dostupan samo korisnicima premijum naloga, kao i vlasnicima Pixel 7 i Pixel 7 Pro uređaja potpuno besplatno. 

VPN by Google One korisnicima pruža privatnu i bezbednu konekciju dok rade koristeći javni Wi-Fi. Sistem uspostavlja „enkriptovani tunel“ između uređaja i udaljenog VPN servera, a takođe i maskira IP adresu Android uređaja koji koristi servis kako bi njegov vlasnik bio zaštićen od hakera ili mrežnih operatora. 

Servis je trenutno dostupan u 22 zemlje na Android, iOS, Windows i Mac uređajima.  

Google je dozvolio i deljenje VPN konekcije sa pet drugih osoba, u zavisnosti od plana pretplate, što zaista može biti zgodno u određenim situacijama. 

Ali ovo nije jedina lepa vest.

Svi Google one korisnici u SAD mogu da proveravaju i skeniraju svoje lične podatke kako bi videli da li su oni izloženi bilo kakvom riziku. U slučaju da jesu, Google će obavestiti pogođene korisnike i pružiti im adekvatne savete koji im mogu pomoći da izađu na kraj sa problemom i dodatno se zaštite. 

Oceni tekst

5
4 glasa
Uroš Jelić Uroš Jelić

Nekada IT novinar, a sada PR u tehnološkom svetu koji svaki dan gleda da otkrije i nauči nešto novo i to prenese na druge (silom ili milom). Pogotovo kada je potreban savet za kupovinu telefona.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima