IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Značaj neformalnog obrazovanja u IT-ju

Moderni obrazovni koncept „učenja za ceo život“ postao je važna i nezamenjiva dopuna formalnom obrazovanju. Razlog tome su veliki izazovi modernog doba u pogledu ubrzanog razvoja nauke i tehnike, ali i socio-ekonomskih promena. Formalno obrazovanje više ne može da prati promenljive tržišne trendove, te mu je potrebno „pojačanje“ u vidu unapređenije obrazovne prakse. (više)

postavljeno: 17.07.2015

9. JS Belgrade meetup

Deveto JS Belgrade predavanje održaće se 8. avgusta u 17 časova u ICT Hubu (Veljka Dugoševića 54, Beograd). Gost meetup-a je Stephan Bönnemann, web developer iz Berlina. Teme o kojima će se pričati su Hoodie, npm i semantic release. (više)

postavljeno: 17.07.2015

Customer Happiness Srbija

Zašto customer happiness, a ne customer support? Customer support je samo mali deo u segmentu vašeg posla koji se tiče brige o klijentima. Customer happiness je ono čemu treba da stremite, jer samo srećan klijent je dobar klijent.  (više)

postavljeno: 16.07.2015

Casual Connect Tel Aviv – takmičenje za game developere

Organizacija Casual Connect organizuje takmičenje za game developere u Beogradu, a pobednik osvaja put u Tel Aviv i učešće u finalnom delu takmičenja Indie Prize. (više)

postavljeno: 15.07.2015

Sve za agilan razvoj softvera na jednom mestu

AGILE-SERBIA, osnovan od strane Puzzle Software kompanije, nastao je u cilju odgovora na sve izazove kompanija na putu da postanu zaista agilne u razvoju softvera. Koučing, treninzi, radionice, skupovi i svi dogadjaji koji su sastavni deo www.agile-serbia.rs postoje da bi se jednostavnije, brže i sa višim rezultatima implementirao najpre Scrum, a zatim i druge agilne metodologije razvoja. (više)

postavljeno: 15.07.2015

Aktuelni oglasi – Support, .NET, C#, Java i drugi

Treću nedelju jula Helloworld.rs započinje sa 517 oglasa iz IT branše. Za programerske pozicije na sajtu je dostupno 368 oglasa, za QA inženjere 41, Sistemska administracija – 37, Menadžment – 24, UX Dizajn – 23, Podrška -20 i Prodaja/konsultanti – 5 oglasa. (više)

postavljeno: 13.07.2015

Geekstone meetup

Geekstone (ex .NET UG Novi Sad) organizuje meetup na temu “Faster prototyping using Parse and Azure Mobile Services” 15. jula u 18 časova, u Kulturnom Centru Novi Sad (Katolička porta 5). (više)

postavljeno: 13.07.2015

Besplatni Spring okvir (framework) kurs za Java programere

Kompanija Pamet d.o.o. u saradnji sa Matematičkim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizuje Spring okvir (framework) kurs u periodu od četvrtka 9. jula do srede 15. jula, u prostorijama firme Pamet d.o.o. u Beogradu (Milentija Popovića 9, Beograd). (više)

postavljeno: 26.06.2015
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija