IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Aktuelni oglasi – PHP, SAP, iOS i drugi

Poslednje radne nedelje jula Helloworld.rs donosi vam 515 IT oglasa. Od toga je 370 namenjeno programerima, 39 Sistem administratorima, 38 QA inženjerima, 23 menadžerima, 21 oglas je u kategoriji UX Dizajn, 17 - Podrška i – 7 Prodaja/konsultanti. (više)

postavljeno: 27.07.2015

Panel o testiranju softvera

NS IT Girls organizuju panel diskusiju 28. jula u 19:30 na Štrandu u Novom Sadu. Tada će ugostiti Test'RS Club, na čiju inicijativu se i održava ovaj panel, a diskutovaće se na temu „Shift Left Testing“, pristupu testiranju koji se sve više primenjuje u procesu razvoja softvera. (više)

postavljeno: 22.07.2015

Da li srpsko IT tržište odbija domaće programere?

Razmišljajući koju temu ovom prilikom da izaberem, prelistavajući IT kolumnu, pročitala sam tekst  Kako da zaposlite senior programera?  i pomislila sam da bi bilo vrlo korisno da i mi podelimo detalje istraživanja: ,,Saznajte kako je raditi u IT industriji u Srbiji - 2014“. (više)

postavljeno: 22.07.2015

Aktuelni oglasi – QA, PHP, WordPress, Dizajn i drugi

U novu tropsku nedelju jula Helloworld.rs ulazi sa ukupno 524 IT oglasa. Taj broj se tokom nedelje povećava, te su veće šanse da nađete svoj IT posao iz snova :) Među objavljenim oglasima u ponudi je 379 za programere, 41 za QA inženjere, 39 za Sistem administratore, 23 za UX dizajnere, 19 za Menadžere, 18 – Podrška i 5 za Prodaju/Konsultante. (više)

postavljeno: 20.07.2015

Značaj neformalnog obrazovanja u IT-ju

Moderni obrazovni koncept „učenja za ceo život“ postao je važna i nezamenjiva dopuna formalnom obrazovanju. Razlog tome su veliki izazovi modernog doba u pogledu ubrzanog razvoja nauke i tehnike, ali i socio-ekonomskih promena. Formalno obrazovanje više ne može da prati promenljive tržišne trendove, te mu je potrebno „pojačanje“ u vidu unapređenije obrazovne prakse. (više)

postavljeno: 17.07.2015

9. JS Belgrade meetup

Deveto JS Belgrade predavanje održaće se 8. avgusta u 17 časova u ICT Hubu (Veljka Dugoševića 54, Beograd). Gost meetup-a je Stephan Bönnemann, web developer iz Berlina. Teme o kojima će se pričati su Hoodie, npm i semantic release. (više)

postavljeno: 17.07.2015

Customer Happiness Srbija

Zašto customer happiness, a ne customer support? Customer support je samo mali deo u segmentu vašeg posla koji se tiče brige o klijentima. Customer happiness je ono čemu treba da stremite, jer samo srećan klijent je dobar klijent.  (više)

postavljeno: 16.07.2015

Casual Connect Tel Aviv – takmičenje za game developere

Organizacija Casual Connect organizuje takmičenje za game developere u Beogradu, a pobednik osvaja put u Tel Aviv i učešće u finalnom delu takmičenja Indie Prize. (više)

postavljeno: 15.07.2015
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija