IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Druga test konferencija u Beogradu

Oblast testiranja softvera je postala aktuelna i na našim prostorima. Beograd se prošle godine upisao na mapu događaja koji se bave ovom tematikom i ove godine će biti domaćin još jedne test konferencije. (više)

postavljeno: 11.09.2017

Počinju prijave za Innovmatch Challenge

Kroz organizovanje InnovMatch Challenge takmičenja, SAP ima za cilj da omogući inovativnim kompanijama, startapima, programerima, preduzetnicima i studentima iz cele centralne i istočne Evrope, pomognu velikim kompanijama u rešavanju poslovnih i tehničkih izazova i da uz korišćenje SAP Cloud Platforme ponude neke od rešenja za zadate probleme ali takođe pruža priliku takmičarima da prijave i sopstvenu ideju.  (više)

postavljeno: 08.09.2017

GameTalks: Game Prototyping | LIVE

U ponedeljak, 18. septembra u 18 časova u Startit Centru Beograd, održaće se drugi po redu GameTalks događaj pod nazivom Game Prototyping | LIVE, koji organizuje Eipix Academy. (više)

postavljeno: 07.09.2017

Meetup na temu API dokumentacije

Meetup tehničkih pisaca na temu API dokumentacije će biti održan 7. septembra u 19 časova. Domaćin događaja će biti Seven Bridges u čijoj zgradi Dahlia u Airport Cityju  organizatori očekuju posetioce. (više)

postavljeno: 07.09.2017

Posle 3 godine stiže porez i IT-jevcima

Vlada Republike Srbije je usvojila Uredbu o izmenama i dopunama Uredbe o bližim uslovima, kriterijumima i elementima za paušalno oporezivanje obveznika poreza na prihode od samostalne delatnosti. Prenosimo vam objašnjenje najčešćih pitanja i nedoumica u vezi sa Uredbom o bližim uslovima, kriterijumima i elementima za paušalno oporezivanje obveznika poreza na prihode od samostalne delatnosti. (više)

postavljeno: 06.09.2017

Payoneer Forum

U četvrtak, 14. septembra sa početkom u 18:00 časova (registracija od 17:15) u Startit Centru u Novom Sadu, održaće se Payoneer Forum. Forum je besplatan i posvećen je preduzetnicima, vlasnicima malih preduzeća i freelancer-ima. (više)

postavljeno: 01.09.2017

Priče freelancera u Startit Centru Subotica

Prvi meetup u Startit Centru Subotica, u četvrtak, 7. septembra u 18 časova, donosi nam uvod u svet online poslovanja kroz priče i savete iskusnih preduzetnika i freelancera. (više)

postavljeno: 01.09.2017

Otvara se Infostud Hub u Subotici

U Subotici će se 5. septembra u 18 časova na adresi Korzo 1, otvoriti novi prostor za okupljanje lokalne IT zajednice, pod nazivom Infostud Hub. Ovaj prostor je nastao uz podršku i zajednički rad Infostud grupe  i organizacije Startit, a cilj je da to bude coworking prostor, edukativni centar i mesto gde će se negovati preduzetništvo, razmena ideja, mentorstvo i lični razvoj svih koji su zainteresovani za IT oblast. (više)

postavljeno: 30.08.2017
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija