IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Lean, Kanban i strateško planiranje

Lični Kanban (engl. Personal Kanban) je jedinstven način organizovanja i planiranja ličnih poslova i zadataka, koji se, s razlogom, pokazao kao daleko efikasniji od standardnih “to do” listi. Više o ovoj temi ćete čuti u beogradskom Startit Centru, u petak, 07. juna, sa početkom u 18:30 časova. (više)

postavljeno: 22.05.2019

Konferencija “Primene veštačke inteligencije“ na ETF-u

In Centar zajedno sa organizacijom SUETF sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu organizuje konferenciju pod nazivom „Primene veštačke inteligencije u robotici, preduzetništvu i industriji video igara“. Događaj će se održati u četvrtak, 30. maja, u svečanoj sali Elektrotehničkog fakulteta, u trajanju od 17:00 do 21:00 časova. (više)

postavljeno: 21.05.2019

Test Automation Dan

U okviru edukativnog projekta QAITive zajednice QA Srbija, organizuje se profesionalni događaj pod radnim naslovom „Test Automation Day“. Biće to odlična prilika za sve one koji žele nešto novo da nauče i tako doprinesu razvoju svoje karijere. Održaće se u subotu, 01. juna, u ICT hub-u u Beogradu, sa početkom u 11:00 časova. (više)

postavljeno: 20.05.2019

WordPress meetup u Novom Sadu #21

Tokom ovog susreta, imaćete priliku da čujete dva uzbudljiva predavanja, koja neće biti isuviše tehnička ali će naginjati više ka dubinskom razumevanju WordPress-a. Ovaj 21. meetup će se održati u Startit Centru Novi Sad, u sredu, 29. maja, sa početkom u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 17.05.2019

Konferencija Agile Srbija

Četvrta po redu Agile Serbia Konferencija će ove godine posetiocima predstaviti temu „Agile, In&Beyond IT“. Mesto okupljanja brojnih domaćih i stranih Agile i IT stručnjaka ove godine će biti Madlenianum, u sredu, 12. juna. (više)

postavljeno: 17.05.2019

"Angular goes Native" meetup

TNation kompanija organizuje 31. maja  Meetup na temu: "Angular goes Native - Kako možemo kreirati rešenja za sve platforme iz jedne kodne baze".

(više)

postavljeno: 17.05.2019

WordPress Panel - "Karijera u WordPress-u"

Tokom panela četiri eksperta iz različitih sfera, će pričati o tome kako im je WordPress pomogao da dođu tu gde su sada, i pomoći da otkrijete svoje mesto u WordPress-u, i kako najlakše do njega. Sve što vas zanima o WordPress-u, saznaćete u beogradskom Startit Centru, u sredu, 22. maja, sa početkom u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 16.05.2019

#3 Agilne priče u Novom Sadu

Treće u nizu Agilne priče, u organizaciji Agile Coaching Srbija, će se održati u Novom Sadu u utorak, 21. maja, sa početkom u 18:00 časova. Ideja ove vrste predavanja je da se putem iznošenja izvesnog problema, prepreke ili teme, zajednički dođe do novih saznanja i izvesnih predloga rešenja. (više)

postavljeno: 16.05.2019
Uspešno
Neuspešno urađena operacija