Blog

Blog je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Završen peti SICEF Hakaton

2 min    0

Peti po redu SICEF Hakaton održan je od 9. do 11. novembra 2018. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu. U pitanju je bilo dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju, u kome je učestvovalo osam timova od po četiri člana. (više)

14.11.2018.

Meetup: Preživeti put do DevOps implementacije

1 min    0

Radi širenja mreže lokalnih IT profesionalaca sa različitim tehničkim znanjima, koji žele da podele svoje iskustva i interesovanja, kompanija 'Endava' je u saradnji sa 'ICT Hub'-om pokrenula niz meetup-a, koji su osmišljeni kao priče iz „prve ruke“. Treća uspešna priča u nizu vezana je za DevOps. (više)

14.11.2018.

Odbrojavanje do početka druge sezone košarkaške IT Lige može da počne

1 min    0

Košarkaška IT Liga je prvi projekat u Srbiji koji na jednom mestu okuplja IT svet, ali na terenu. Druga sezona startuje 17. novembra u Beogradu i traje do kraja maja naredne godine. (više)

13.11.2018.

Payoneer Forum Novi Sad

1 min    0

The Payoneer Forum Novi Sad se održava u Kongresnom centru Master Novosadskog Sajma u četvrtak 15. novembra. Početak registracije je od 17 časova. (više)

09.11.2018.

Lov na jednoroge

2 min    2

Biću surovo iskrena. Možda ti se neće svideti ovo što ćeš čuti. Pripremi se jer je tuga gotovo ista kao i kada smo saznali da Deda Mraz kupuje poklone, ne prave ih pomoćnici. Evo ga, izgovoriću... (više)

O budućnosti IoT uređaja - Čarli Kindl prvi put u Srbiji

1 min    0

Predavanje The Future of IoT devices in The Home biće održano 15. novembra u hotelu Falkensteiner u Beogradu, a prisutni će imati jedinstvenu priliku da upoznaju Čarlija Kindla (Charlie Kindel), kao i da u razgovoru sa njim saznaju nešto više o Smart Home tehnologiji i kompaniji Control4. (više)

08.11.2018.

Konferencija Future is Now – Korak u budućnost!

1 min    0

IT i biznis konferencija Future is Now održaće se, po treći put, 6. decembra u Beogradu, u prostorijama  Opera & Theatre Madlenianum, i okupiće brojne domaće i inostrane vodeće stručnjake iz različitih oblasti poput  modernih tehnologija, savremenog biznisa, futurizma, inovacija itd. (više)

08.11.2018.

Konferencija posvećena VRu i ARu - NS VIRTUAL

1 min    0

NS VIRTUAL je jedinstveni događaj koji će se po prvi put u jugoistočnoj Evropi održati u Novom Sadu, 15. novembra. (više)

07.11.2018.

Prva  Prethodna 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.