IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

„Junior.Labs.Namics“ – Programiraj svoju budućnost

U toku su prijave za seriju besplatnih kurseva programiranja namenjenih deci nezaposlenih roditelja pod nazivom “Junior.Labs.Namics” – Programiraj svoju budućnost”. Početak kurseva je 09. i 11. septembra, a završetak je do 16. oktobra. (više)

postavljeno: 24.08.2017

Projekat obuke za žene: IT GIRLS!

Vojvođanski IKT klaster raspisuje javni poziv za prijave na kurs Java Junior, kroz projekat IT GIRLS!, a u okviru programa prekvalifikacija žena za IT. Nastava počinje septembra 2017. godine i trajaće oko 5 meseci, a rok za prijave je najkasnije do 24. avgusta. (više)

postavljeno: 22.08.2017

Besplatni online resursi za učenje programskih jezika

Početak. Prvi korak. Uvek najteži. Ukoliko ste rešili da uplovite u IT svet, a ne znate gde početi ni kako, istražili smo za vas najpopularnije (i najkorisnije) načine za besplatno učenje. (više)

postavljeno: 22.08.2017

Okupljanje Laravel zajednice

Laravel zajednica okupiće se po šesti put, a prisutni će imati priliku da upoznaju lokalne PHP-ovce i čuju na čemu oni trenutno rade i šta su dobre prakse koje primenjuju. Meetup će se održati 23. avgusta u Startit Centru Beograd sa početkom u 18 časova. (više)

postavljeno: 21.08.2017

Prvi Beyond Code meetup

Beyond Code je globalno rasprostranjena serija događaja, započeta u Americi, a od sada pokrenuta i u Evropi, a prvi Beyond Code meetup u Startit Centru Beograd će se održati 6. septembra  sa početkom u 18 časova.  (više)

postavljeno: 18.08.2017

Druga Git radionica

Besplatna Git radionica će se održati 20. avgusta sa početkom u 11 časova u Startit Centru Beograd. Cilj radionice jeste predstavljanje i instalacija gita, pravljenje naloga na GitHubu kao i prolazak kroz osnove razvoja projekta u lokalu. (više)

postavljeno: 18.08.2017

Blockchain konferencija

Konferencija Blockemon je jednodnevni događaj posvećen blockchainu kao tehnologiji budućnosti, koju 26. avgusta organizuje Blockemon u Domu omladine Beograda.  (više)

postavljeno: 09.08.2017

Kurs „Uvod u svet programiranja"

ICT Hub u saradnji sa Udruženjem za promociju kreativnog razmišljanja „Mali kliker“ organizuje letnji kurs „Uvod u svet programiranja“ od 7. avgusta do 10. septembra(više)

postavljeno: 31.07.2017
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija