IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Toptal - from a startup to a multimillion company

ICT Hub udružuje snage sa kompanijom Toptal i u okviru Toptal Road Trip Eastern Europe i #26 ICT Hub Meetup-a, tehnološkoj zajednici približavaju priču na koji način je Toptal prešao put od startapa do višemilionske globalno prisutne kompanije. (više)

postavljeno: 29.10.2016

Novembarski WordPress meetup

Na drugom od tri vezana WordPress meetupa, koji će se održati u sredu 2. novembra, sa početkom u 18 časova, imaćete priliku da čujete dva predavanja na teme pisanja CV-a i pristupačnosti Webu, ali i developersku priču Ratka Šolaje iz kompanije Toptal. (više)

postavljeno: 28.10.2016

Uvod u Meteor.js

U četvrtak 3. novembra u Startit Centru održaće se meetup namenjen svima koji su zainteresovani za Meteor.js. Čućete zašto je popularan, i kako najbolje početi sa razvojem u ovom frejmvorku. (više)

postavljeno: 27.10.2016

Laravel zajednica se ponovo okuplja u Startitu

Laravel zajednica okupiće se po treći put kako bi pričala o izazovima sa kojima se svakodnevno susreće. Meetup je najavljen za 31. oktobar sa početkom u 18 časova. (više)

postavljeno: 26.10.2016

Osniva se Belgrade Java Community

U petak, 28. novembra sa početkom u 19č, u beogradskom Startit Centru održava se meetup koji će označiti početak jedne nove zajednice — Java Community-ja. (više)

postavljeno: 25.10.2016

Ko su zaista Senior Developeri u Novom Sadu? (panel diskusija)

U sredu, 26. oktobra sa početkom u 19č, u hotelu Putnik, u Novom Sadu održaće se panel diskusija na temu "Ko su zaista Senior Developeri?" (više)

postavljeno: 24.10.2016

Uvod u analizu podataka u Python-u — Kurs za početnike

U sredu 2. novembra, u Startit Centru u Beogradu otpočinje višenedeljni besplatni kurs "Uvod u analizu podataka sa Python-om". Kurs će se održavati svake srede sa početkom u 18č, tokom četiri nedelje. (više)

postavljeno: 24.10.2016

Besplatan kurs programskog jezika R po drugi put u Startit Centru

Data Science Serbia i Startit po drugi put nude mogućnost za besplatno učenje osnova programskog jezika R, standarda savremene nauke o podacima. (više)

postavljeno: 21.10.2016
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija