IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Da li znate koja IT kompanija je zaista prva nastala u garaži?

Ne, nije Apple, ni Microsoft… nije ni Youtube. A ni Google. (više)

postavljeno: 14.08.2020

Proces selekcije od kuće – uobičajeni saveti u neuobičajenoj situaciji

Od početka celokupne situacije sa Covid-19 i radom od kuće Ubisoft Belgrade recruitment tim je sa različitih strana dobijao veliki broj pitanja vezanih za to kako celokupna situacija utiče na naše procese selekcije i regrutacije. (više)

postavljeno: 06.05.2020

Čak 90% IT kompanija u Srbiji nije otpustilo nijednog radnika zbog pandemije

Svakako jedna od najperspektivnijih grana privrede u Srbiji, IT industrija, pokazala je izuzetnu vitalnost i održivost tokom pandemije Koronavirusa. (više)

postavljeno: 03.05.2020

Virus nam ipak neće ukrasti Uskrs!

Zbog novonastale situacije u državi i pridržavanja mera izolacije, Uskrs bi ove godine mogao da ostane bez tradicionalnog tucanja jajima i zajedničkog okupljanja porodice i prijatelja gde se ovaj običaj godinama sprovodi uz druženje.  (više)

postavljeno: 19.04.2020

Održan prvi Balkan AI webinar: Kako će AI uticati na svet nakon Covid-19?

Sinoć je održan prvi Balkan AI webinar posvećen primeni i razvoju veštačke inteligencije u svetu nakon pandemije virusa Covid-19. Ovo pitanje je po prvi put okupilo AI predstavnike iz čitavog regiona, koji su sa više od 150 prisutnih podelili svoje stavove o problemu sa kojim se trenutno suočava ceo svet i ulozi koju AI ostvaruje u njegovom rešavanju. (više)

postavljeno: 15.04.2020

Prva virtuelna IT čajanka

Trenutne okolnosti nisu nas sprečile da se sastanemo i popijemo čaj na prvoj HelloWorld virtuelnoj čajanci. Oko 70 ljudi plivalo je u kamilici i šumskom voću. (više)

postavljeno: 11.04.2020

Da je IT-jevac biti lako, to bi mogao biti svako

Koliko puta ste čuli: Postani programer za samo godinu dana! Želiš li da radiš u najplaćenijoj branši u Srbiji? Postani odlično plaćeni IT stručnjak! (više)

postavljeno: 25.02.2020
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija