Opšti IT

Njuškanje svake pore IT tržišta.
Gnezdo svih potrebnih podataka o tržištu, na jednom mestu.

3Lateral pomera granice industrije - MetaHuman Creator je online!

1 min    0

Novosadska kompanija 3Lateral, deo Epic Games-a, je početkom godine predstavila javnosti MetaHuman Creator – alat za kreiranje digitalnih ljudi u cloud-u, koji je sada dostupan za testiranje u okviru Early Access programa. (više)

16.04.2021.

The values we nurture

<1 min    0

- Team work as essential value - Creativity - Persistence (više)

16.04.2021.

What we do?

1 min    0

3Lateral develops innovative technologies that allow digitization of human appearance and motion at unprecedented level of realism. (više)

16.04.2021.

Where we work?

1 min    0

3Lateral studio space is equipped to support flawless comfort for the team with its cozy interior, advanced IT and security infrastructure both for ambitious RnD activities and AAA production. (više)

16.04.2021.

Saga supporting partner Hack#teen-a

1 min    0

AFA je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Telenorom organizovala Hack#teen – hakaton za devojčice uzrasta od 11 do 14 godina. Naše koleginice Ana Dedović i Marijana Milićević bile su mentorke na hakatonu gde su zajedno sa devojčicama radile na kreiranju igrice. (više)

16.04.2021.

Python kao alat za analizu podataka, stvaranje vizuelizacija i korišćenje algoritama mašinskog učenja

2 min    0

Miloš Bijanić održao dvodnevnu radionicu u okviru projekta FONup Podržali smo projekat FONup, u organizaciji FON-ovog centar za razvoj karijere, koji je namenjen svim studentima informacionih tehnologija, onima koji su radoznali i uvek voljni da čuju aktuelne teme iz IT oblasti. Naš kolega Miloš Bijanić održao radionice 7. i 8. decembra na Fakultetu organizacionih nauka, na temu “Python for Data Science”. (više)

16.04.2021.

Strpljenje, mladi Padavane: Super 8 saveta kako do „džedaj“ programera

5 min    0

Mislim da sam dostigao tačku u svojoj karijeri kada bih mogao da podelim malo mudrosti i smernica za mlade programere. (više)

16.04.2021.

Koji je najbolji način da uspeš kao programer u Srbiji?

6 min    0

Prenosimo vam intervju Ane Dedović, junior programera u kompaniji Saga, za portal Noizz. Tekst je u potpunosti preuzet sa Noizz-a Posao programera u Srbiji je postao poput zlatnih šansi, čak se na fejsbuku pojavio event „Prekvalifikacija taksista u programere“. Šalu na stranu, ova deficitarna oblast poslovanja kod nas mlade ljude privlači iz brojnih razloga: dobre plate, mogućnost napredovanja, perspektiva… Ali šta je potrebno za uspeh jednog početnika u IT-ju? (više)

16.04.2021.

 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška