IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja

Osnove API testiranja

Kralja Milana 10, Beograd
QA Serbia u okviru projekta članova zajednice QAITive organizuje radionicu pod nazivom “Osnove API testiranja”. Radionica će biti održana u prostorijama ICT Hub-a, u subotu 9.juna, sa početkom u 11 časova.  (više)

Kako mobilni internet postaje dostupan svima?

Kralja Milana 10, Beograd
Ukoliko vas zanima razvoj mobilnih aplikacija i načini na koji se može koristiti mobilni internet posetite  Playground 9. jula od 18 časova. (više)

Poreklo agilnih metodologija i uticaj na digitalnu transformaciju

Prirodan evolutivni korak nakon “Waterfall” pristupa i ZAŠTO tako mislimo? Iskoristite priliku i 18. septembra u 18 časova u ICT Hub Playground možete diskutovali o prirodnom koraku u razvoju projektnog menadžmenta. (više)

#17 Agile Humans Lean Coffee Meetup

Savska 5, Beograd
Sedamnaesto okupljanje Agile Humans zajednice biće održano u četvrtak, 5. decembra, u Startit Centru Beograd sa početkom u 18:30 časova. Meetup će biti održan u interaktivnom open space formatu. (više)

Donesi svoj WordPress problem

Trg Republike 5/9, Beograd
Prvo WordPress okupljanje u 2020. godini održaće se 22. januara u 18h i umesto standarnih predavanja jednostavno ćemo se okupiti i razgovarati o WordPress problemima koji nas muče. (više)

Data Science – šta je to?

Drugi ICT Hub online meetup! Nastavljaju da mladima približavaju najinteresantnije teme iz sfere biznisa, informacionih tehnologija i razvoja karijere u digitalno doba. (više)

Data Science Bootcamp uz R: Nauči da pristupiš, organizuješ, analiziraš i argumentuješ s’ podacima

InfostudHub organizuje još jedan kurs DataSciene BootCamp uz R jezik, ovoga puta u online formatu. Kurs će se održavati vikendima (4 vikenda) od 10h do 14h, a početak kursa je 14.11.2020. (više)

Besplatan online IT kurs

Postani majstor za pravljenje sajtova! Garage Lab Belgrade oragnijzuje besplatan online IT kurs od 18. do 27. novembra. (više)

ITkonekt Dev Days: prilika da čujete svetske IT eksperte

HelloWorld.rs kao najveća domaća IT zajednica i vodeće mesto za zapošljavanje IT kandidata, nastavlja dugugodišnju uspešnu saradnju sa IT-konektom.  (više)
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška