IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

EPAM Tech Day u Subotici

Matije Korvina 17, Subotica
Prvi EPAM Tech Day u Subotici odražaće se u subotu, 9. decembra sa početkom u 9 časova. Ukoliko imate pitanja u vezi tehnologije ili želite da naučite više o Javi i/ili da testirate svoje skilove, prijavite se za EPAM TECH DAY 2017.  (više)
ZAVRŠENO

Predavanje o programskom jeziku Swift

Trg Slobode 7, Zrenjanin
Sledeći petak, 8. decembra od 17 časova u Startit Centru Zrenjanin održaće se predavanje o Protokol Orijentisanom Programskom jeziku Swift, koje  se organizuje u saradnji sa Apple Crossover Authorized Training Center. (više)
ZAVRŠENO

Učenje bazirano na hakatonu - meetup

Korzo 1, Subotica
Na ovom meetupu će se govoriti o osnovnim pojmovima hakatona, biće predstavljeni hakatoni koji su održani u Subotici i hakatoni na kojima su učestvovali studenti iz Subotice. Događaj će se održati u četvrtak, 7. decembra u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Infostud Hub-u). (više)
ZAVRŠENO

Decembarski Data science meetup

Savska 5, Beograd
Na decembarskom Data Science Srbija meetupu ćete opet imati prilike da čujete dvojicu sjajnih predavača, a druženje je zakazano za ponedeljak, 4. decembar u 18 časova u Startit Centru Beograd. (više)
ZAVRŠENO

Rails Girls Beograd radionica za 100 novih učesnica

Bulevar Despota Stefana 115, Beograd
Rails Girls Beograd zajednica 2. i 3. decembra organizuje u Fabrici (Bulevar Despota Stefana 115) najveću do sad besplatnu radionicu za čak 100 učesnica. Radionica je, kao i do sad, posvećena savladavanju osnova veb programiranja uz korišćenje Ruby on Rails tehnologije. (više)
ZAVRŠENO

NodeSchool #5

Kralja Milana 10, Beograd
JS Belgrade organizuje 5. NodeSchool u subotu, 2. decembra u ICT Hubu Playground od 11 do 16 časova. (više)
ZAVRŠENO

Prvi blockchain hakaton u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Hakaton će se održati 1, 2. i 3. decembra u novosadskom Startit Centru. Učesnici će se takmičiti u razvoju proof-of-concept proizvoda baziranih na blockchainu, na temu koja će biti objavljena neposredno pred početak hakatona. (više)
ZAVRŠENO

Robots & Girls - radionica programiranja robota

Trg slobode 7, Zrenjanin
U četvrtak, 30. novembra će se u Startit Centru Zrenjanin održati druga po redu radionica programiranja malih robota za devojčice iz III, IV, V i VI razreda osnovne škole. Radionica je besplatna, a prijave su otvorene do ponedeljka, 27. novembra. (više)
ZAVRŠENO

Konferencija Ready to Make Anything

Skver Mire Trailović 1, Beograd
U Beogradu će se 30. novembra održati jednodnevna konferencija posvećena gaming industriji pod nazivom "Ready to Make Anything" koja će kroz stručna predavanja renomiranih stranih eksperata okupiti profesionalce u ovoj oblasti i predstaviti najnovije trendove u procesu razvoja video igara. (više)
Prva  Prethodna 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija