IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Besplatan kurs programskog jezika R po drugi put u Startit Centru

Savska 5, Beograd
Data Science Serbia i Startit po drugi put nude mogućnost za besplatno učenje osnova programskog jezika R, standarda savremene nauke o podacima. (više)
ZAVRŠENO

Uvod u Meteor.js

Savska 5, Beograd
U četvrtak 3. novembra u Startit Centru održaće se meetup namenjen svima koji su zainteresovani za Meteor.js. Čućete zašto je popularan, i kako najbolje početi sa razvojem u ovom frejmvorku. (više)
ZAVRŠENO

Toptal - from a startup to a multimillion company

Veljka Dugoševića 54, Beograd
ICT Hub udružuje snage sa kompanijom Toptal i u okviru Toptal Road Trip Eastern Europe i #26 ICT Hub Meetup-a, tehnološkoj zajednici približavaju priču na koji način je Toptal prešao put od startapa do višemilionske globalno prisutne kompanije. (više)
ZAVRŠENO

Mesec JavaScripta u Inđiji — Uvod u React

Vojvode Stepe 2, Inđija
Naučite kako da koristite ReactJS na predavanju kojim se otvara mesec JavaScripta, 3. novembra u Startit Centru Inđija, sa početkom u 19 časova. (više)
ZAVRŠENO

Uvod u analizu podataka u Python-u — Kurs za početnike

Savska 5, Beograd
U sredu 2. novembra, u Startit Centru u Beogradu otpočinje višenedeljni besplatni kurs "Uvod u analizu podataka sa Python-om". Kurs će se održavati svake srede sa početkom u 18č, tokom četiri nedelje. (više)
ZAVRŠENO

Novembarski WordPress meetup

Savska 5, Beograd
Na drugom od tri vezana WordPress meetupa, koji će se održati u sredu 2. novembra, sa početkom u 18 časova, imaćete priliku da čujete dva predavanja na teme pisanja CV-a i pristupačnosti Webu, ali i developersku priču Ratka Šolaje iz kompanije Toptal. (više)
ZAVRŠENO

Laravel zajednica se ponovo okuplja u Startitu

Savska 5, Beograd
Laravel zajednica okupiće se po treći put kako bi pričala o izazovima sa kojima se svakodnevno susreće. Meetup je najavljen za 31. oktobar sa početkom u 18 časova. (više)
ZAVRŠENO

Podigni nivo svojih veština, prijavi se za „JobFair ─ LevelUp”

LevelUp je skup radionica u ukupnom trajanju od dva dana osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla. Održava se drugi put zaredom, 29. i 30. oktobra 2016. godine, u organizaciji sajma poslova i praksi „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!”. (više)
ZAVRŠENO

Osniva se Belgrade Java Community

Savska 5, Beograd
U petak, 28. novembra sa početkom u 19č, u beogradskom Startit Centru održava se meetup koji će označiti početak jedne nove zajednice — Java Community-ja. (više)
Prva  Prethodna 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška