IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Drugi Ruby susret i novine u Railsu 5

Savska 5, Beograd
Mesec dana nakon prvog Ruby susreta koji je održan 20. aprila u UK Parobrod, nastavlja se serija neformalnih okupljanja na kojima će se iz meseca u mesec susretati programeri-juniori i seniori, entuzijaste, početnici i zaljubljenici u Ruby i Rails. Ovo treba da bude prostor za prezentovanje novina, mesto diskusija, razmene iskustva i učenje. (više)
ZAVRŠENO

Prvi Fintech hakaton u Srbiji

Veljka Dugoševića 54, Beograd
FinTech hakaton, prvi te vrste u Srbiji, koji partnerski organizuju KPMG, Societe Generale banka i ICT Hub, je prilika za sve koji žele da u roku od 48h sa svojim timom pokušaju da kreiraju inovativno softversko rešenje, u vidu web ili mobilne aplikacije, i tako odgovore na neku od zadatih tema iz domena digitalnog bankarstva. (više)
ZAVRŠENO

Level Up Ruby - besplatna radionica

Dobračina 30b, Beograd
Za vikend, 21. i 22. maja, održaće se Level Up Ruby radionica, u prostorijama firme Presta E Commerce, koja je ujedno i inicijator ovog programa koji će biti besplatan. Preduslov je da polaznici/e imaju svoj računar. (više)
ZAVRŠENO

Od mitskih bića do holograma - ITkonekt 2016

Bulevar Nikole Tesle 3, Beograd
Vilenjaci i srednjovekovni vitezovi, junakinje iz video igrica, svima poznati Game of Thrones junaci, devojke hologrami, samo su neki od likova sa kojima će posetioci moći da prošetaju 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija, na jedinstvenom IT događaju ITkonekt www.it-konekt.com. (više)
ZAVRŠENO

Četrnaesti Unity Meetup

Veljka Dugoševića 54, Beograd
U petak, 20. maja, održaće se još jedan, četrnaesti po redu, Unity meetup. Okupljanje je u prostorijama ICT Hub-a. (više)
ZAVRŠENO

Geekstone Pub Talks + Radionica Crafting Code

Zmaj Jovina 28, Novi Sad
Godinu dana nakon osnivanja zajednice, iz Udruženja Geekstone najavljuju novi događaj, Inspirativni razgovori sa sjajnim programerima, Geekstone Pub Talks, koji će se održati 19. maja nakon radnog vremena. Biće edukativnog karaktera i fokusiraće se na aktuelne teme iz IT sveta. (više)
ZAVRŠENO

Konferencija GIS forum 2016, mesto susreta GIS stručnjaka

Bulevar Oslobođenja 56a, 11000 Beograd
U utorak, 17. maja, u hotelu „M“, udruženje GIS centar organizuje konferenciju GIS forum - mesto susreta GIS stručnjaka. Na konferenciji se može učestvovati kao slušalac, autor rada ili sponzor konfrencije. Specijalno, u okviru autorskih radova biće proglašen najbolji studentski autorski rad, a autori rada će biti nagrađeni sa 10.000 dinara. (više)
ZAVRŠENO

Nedelju dana do isteka prijava za besplatan seminar profesionalnih veština

Kraljice Marije 16, Beograd
Seminar ličnih i profesionalnih veština počinje 17. maja 2016. godine na Mašinskom fakultetu. Prijave su otvorene od 22. aprila do 11. maja 2016. godine za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu. Seminar je organizovan uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. (više)
ZAVRŠENO

Besplatne radionice o planiranju karijere u IT-ju

Savska 5, Beograd
Kompanija Humanity nastavlja sa Knowledge Lab projektom, ovoga puta kroz besplatnu radionicu posvećenu planiranju karijere, sastavljanju biografije i najboljoj pripremi za intervju za posao u IT industriji. (više)
Prva  Prethodna 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška