IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Prvi Sysadmin meetup u beogradskom Startit Centru

Savska 5, Beograd
Prvi Sysadmin meetup je zakazan za 29. novembar u 18 časova u Startit Centru Beograd, gde ćete moći da čujete četiri predavača koji će govoriti o svojim iskustvima i alatima koje koriste kao sysadministratori. (više)
ZAVRŠENO

Belgrade Testathon

Takovska 49, Beograd
Krajem novembra će se desiti prva konferencija za mlade koja je posvećena automatskom testiranju softvera - Belgrade Testathon. Organizuje se od strane sjajnog tima studenata Fakulteta organizacionih nauka koji su se okupili sa željom da mladima stvaraju prilike da se informišu i upuste u tehnološke oblasti koje su trenutno u razvoju. (više)
ZAVRŠENO

Brand New Engineers - od integrala do inženjera

Bulevar kralja Aleksandra 73, 11000 Beograd
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC (Istek) već sedmu godinu za redom uspešno organizuje projekat Brand New Engineers - Od integrala do inženjera od 26. novembra do 4. decembra. (više)
ZAVRŠENO

Horizon Conference 2016

Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
Konferencija Horizon 2016 u organizaciji BEMedia Solutionsa i Games.Cona, zakazana je za 25. novembar u 10 časova u kongresnoj sali Beogradskog sajma, gde će se govoriti o novim trendovima i budućnosti industrije igara. (više)
ZAVRŠENO

Konferencija Women in IT

Miroslava Antića 2, Novi Sad
U četvrtak 24. novembra u Startit Centru Novi Sad, od 18 časova otpočinje trodnevna konferencija Women in IT. Jedna od tema na konferenciji odnosiće se na mogućnost karijernog razvoja u IT sektoru. (više)
ZAVRŠENO

Payoneer za dizajnere, preduzetnike i frilensere BG i NS

Makedonska 21, Beograd
Krajem novembra održaće se dva Payoneer foruma, u Beogradu i Novom Sadu. Oba foruma su besplatna za sve učesnike, a nakon predavanja  nastavljaju se networking koktelom. Broj mesta je ograničen! (više)
ZAVRŠENO

Unity #19 meetup sa Color Blind studijom

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Devetnaesti Unity meetup održava se u sredu 23. novembar, sa početkom u 19 časova u ICT Hubu. Gost na meetupu biće ekipa iz ColorBlind Studios koja je napravila Nukleus, igru koja je na App Store-u postala featured app u 139 zemalja. (više)
ZAVRŠENO

Drugo okupljanje Google Developers grupe u Novom Sadu

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Da li je open source pristup prijatelj vašeg koda? Odgovor na ovo pitanje potražite 22. novembra u Startit Centru u Novom Sadu, sa početkom u 18 časova. :) (više)
ZAVRŠENO

Četvrti Scala meetup u Startit Centru (Lagom)

Savska 5, Beograd
U utorak 22. novembra, od 18 časova, u Startit Centru Beograd održava se četvrti Scala meetup, čija je tema Lagom, framework za Java mikroservise (više)
Prva  Prethodna 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška