IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Da li je moguć uspeh preko noći?

Kneza Mihaila 11, Beograd
Devana Labs je rešila da pokrene novi ciklus projekata. Pridruži im se i saznaj na čemu će raditi naredna tri meseca.  (više)
ZAVRŠENO

BalCCon2k16 — regionalni hakerski kongres

Hajduk Veljkova 11, Novi Sad
U kongres centru Novosadskog sajma od 9. do 11. septembra održaće se četvrti regionalni hakerski kongres “BalCCon2k16”. (više)
ZAVRŠENO

DaFED#47

Dr Zorana Đinđića bb, Novi Sad
DaFED#47 će se održati u sredu, 07. septembra 2016. sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu Virtuelne realnosti će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb). (više)
ZAVRŠENO

Serverless code camp - Naučite da programirate cloud funkcije kroz takmičenje

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Celodnevna zabava za JavaScript programere. Napravite cloud funkcije za upravljanje virtuelnim tenkovima. Na kraju dana, organizuje se turnir, i uz pivo se gleda kako tenkovi uništavaju protivnike. Neka najbolji pobedi! (više)
ZAVRŠENO

IT Girls Hakaton

Kneza Mihaila 33, Beograd
IT Girls Hakaton održaće se 3. septembra u Beogradu. Za takmičenje se mogu prijaviti sve zainteresovane žene koje imaju ideju za aplikaciju i osnovno poznavanje programskih jezika kojima bi se služile u radu. Cilj takmičenja je razvijanje prototipa softverskog rešenja koje bi imalo primenu u obrazovanju. (više)
ZAVRŠENO

PHP meetup u Nišu

Svetozara Markovića 8, Niš
U subotu, 27. avgusta, održaće se drugi PHP meetup u Nišu. Predavači su Miloš Jovanov, Ivan Lacković i Vladimir Popov. (više)
ZAVRŠENO

Atomski dizajn u responsivnom web dizajnu

Makedonska 21, Beograd
Marija Zarić je web dizajnerka koja će 24. avgusta u Impact Hub-u pričati o konceptu Atomskog dizajna u responsivnom web dizajnu i njegovim elementima: atomi, molekuli, organizmi, templejti i stranice na konkretnim primerima, savetima i procesu rada na svoj način. (više)
ZAVRŠENO

Meetup Telenor Smart City Challenge Serbia 2016

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Udruženje BEUM, zajedno sa generalnim sponzorom Telenor Srbija i partnerima Friedrich Naumann fondacijom i ICT Hub-om, pozivaju sve zainteresovane IT preduzetnike i one koji to žele da postanu da dođu na meetup u ponedeljak 22.08.2016. godine od 18.30 časova u ICT Hub. Tema Meetup-a je otvoreni konkurs za prijave ideja i/ili prototipa pametnih mobilnih aplikacija iz domena transporta, ekologije, šopinga, ugostiteljstva i turizma. (više)
ZAVRŠENO

Iskustva iz Silicijumske doline — kako napraviti globalni enterprise startap?

Savska 5, Beograd
U četrvtak, 18. avgusta u beogradskom Startit Centru svoje iskustvo će nam preneti preduzetnik Nikola Božinović. On je osnivač i CEO Frame-a,enterprise cloud platforme, koji je proteklih 20 godina proveo je u startapima, politici, istraživanju i obrazovanju. (više)
Prva  Prethodna 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška