IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Demystifying Data Science

Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad
U ponedeljak, 11. aprila, u 18 časova, u pivnici Crveni Petao u Novom Sadu, održaće se Big Data Meetup. Data Science je jedno od najtraženijih zanimanja danas. U našoj zemlji sve više IT inženjera kreće ovim putem. U ovom panelu organizatori žele da pomognu svim ljudima koje interesuje ova oblast i koji bi želeli da naprave korak dalje i počnu da izučavaju Data Science.  (više)
ZAVRŠENO

Regionalno takmičenje iz automatike - SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2016

Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek, Lokalni komitet Beograd 29. marta prvi put kod nas organizuje besplatnu stručnu radionicu SIM(P)ATIC PLC+ challenge 2016, koja će mladim i perspektivnim budućim inženjerima pružiti detaljniji uvid u problematiku s kojom se inženjeri susreću u industrijskoj automatizaciji. (više)
ZAVRŠENO

Drugi Startup Grind meetup

Makedonska 21, Beograd
U saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu i SC Ventures organizuje se drugi Startup Grind događaj u Beogradu. Meetup je organizovan za 24. mart, sa početkom u 18 časova, u prostorijama Impact Hub-a. Dođite i pridružite se razgovoru sa gostom - gopodinom Itay Milnerom, zamenikom ambasadora izraelske ambasade u Beogradu. (više)
ZAVRŠENO

Geekstone meetup

dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad
Na sledećem Geekstone okupljanju 23. marta u 18 časova, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, predavač Ivan Nemeš, će pričati o temi: "Advanced C# Part 2: Memory management". (više)
ZAVRŠENO

Besplatne JavaScript radionice

Kneginje Zorke 25, Beograd
Ovog meseca započinje serijal besplatnih JavaScript radionica koji će trajati tri subote, počevši od 19. marta. (više)
ZAVRŠENO

CODEstantine konferencija

Davidova 2, Niš
CODEstantine je IT konferencija koja će se održati u Nišu od 18. do 19. marta u Deli prostoru u centru Niša. (više)
ZAVRŠENO

KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

Fakultet tehničkih nauka, Trg Dositeja Obradovića, Novi Sad
KONTEH Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, održaće se po deseti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 16. i 17. marta, kao projekat studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad, a uz podršku Fakulteta tehničkih nauka. (više)
ZAVRŠENO

Endava Tech Meet-Up

Bulevar Despota Stefana 115, Beograd
U sredu, 16. marta od 18 časova u klubu Fabrika, međunarodna IT kompanija Endava organizuje svoj prvi Tech Meet-Up u Beogradu, sa fokusom na digitalni svet kroz koji će sve zainteresovane učesnike voditi Justin Marcucci, direktor digitalnog sektora kompanije Endava. (više)
ZAVRŠENO

Career Days 2016

Vladimira Popovića 10, Beograd
Career Days projekat, koji već dvadeset dve godine organizuje lokalna kancelarija AIESEC organizacije na Ekonomskom fakultetu, nastoji da pruži podršku mladima na njihovom putu ka karijeri o kojoj sanjaju. Poznat kao najveći nacionalni sajam edukacija, praksi i poslova "Career Days 2016" održaće se 15. i 16. marta u hotelu Crowne Plaza na Novom Beogradu. (više)
Prva  Prethodna 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška